Dagmar B. (BBDA)

ID 102045 IČ 32021658
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica

Dámska textilná crossbody kabelka HEDGREN HIC 176

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Vďaka svojej mnohoročnej histórii sa spoločnosť Hedgren stala celosvetovou značkou, ktorá predáva online, aj prostredníctvom svojich predajní vo viac než 53 krajinách sveta. Tovar značky Hedgren nájdete v mnoho svetových metropolách ako je napríklad Paříž, Šanghaj a Sydney. Zákazníci na ňom oceňujú belgické designové korene a multikulturne vnímanie.

Luxusná dámska kabelka značky HADGREN v športovom prevedení v modrej farbe a výrazným zipsom na prednej strane. Vo vnútri tejto kabelky nájdete dve otvorené vrecká napr. na mobilný telefón a jedno vrecko uzatvárateľné zipsom. Na prednej strane kabelky nájdete dve vrecká na zips, taktiež aj na zadnej strane nájdete ďalšie vrecko uzatvárateľné zipsom. Ramienko kabelky je dĺžkovo nastaviteľné, jeho max. dĺžka je cca 136 cm.
Kabelka je vyrobená z kvalitného, ale odolného materiálu, ktorý je jednoduchý na údržbu.
Pre bezpečný prenos platobných alebo identifikačných kariet s technológiou RFID má kabelka úložný priestor vyrobený z materiálu, ktorý dokáže zabrániť prestupu rádiovej frekvencie smerom von z kabelky. Týmto spôsobom nie je možné neoprávnene stiahnuť údaje na diaľku čítačkou. Špeciálne vrecko v kabelke je označené RFID PROTECTED.
Kabelka menších rozmerov do ktorej zmestíte všetko nevyhnutné.

Farba: tm. modrá
Materiál: polyamid
Kod: 2743
  • Rozmery: v x š x h 17 x 22 x 9 cm
  • Značka: HEDGREN
  • Poštovné a balné: podľa tarif pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 59,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky