Ingrid V. (NRVIP- second hand )

ID 40303 IČ 55186939
ODKAZ oblasť Nitra

Dajme veciam druhu šancu ...

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Viete,že kym budeme ochotne kupovat polopriesvitne tricka,trciace nite a nohavice s amatersky prisitym zipsom,dovtedy nam ich budu ponukat všetky veľké módne reťazce ....neocakavajte ,ze tieto handricky neskor niekomu posunite,pretoze jedine miesto na ich uplantnenie bude vedro s vodou...ani put zo skrine do vedra dlho nepotrva...ak chceme byt spokojne,musime sa naucit citat vysacky a posvietit si na material, trend-netrend...priblizne 30% ponuky lacnych modnych retazcov tvoria "teple rozky"..veci pouzitelne 1-2 sezony...
Sekace su vybornou skolou ,ak sa chcete stat macherkou na materialy..zozeniete za par eur napr. svetre z cistej vlny,angory a obcas aj moheru,merina,kasmiru,ci hodvabu...potom doma pokojne testujte : ako oprat,susit,zehlit..ci .mate tu cest s bavlnou?
..tieto veci preveril cas a caste pranie!!!..cize triko po 3-tom rande s vasou prackou nestrati svoj tvar a sviky sa nepokrutia......prijemne nakupy :o) sekoholicky :o)-tvory co sa odmietaju s kamaratkami podelit o info,kde sa daju zohnat najlepsie kusky...ja Vam rada posuniem to najlepsie co sa da v angl.sekacoch vykutrat...a budeme kamosky :o)
  • Doteraz žiadny záujemca

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky