Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

Kočík NEXT AVENUE limited 401silver nature

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Limitovaná kolekcia s výnimočnými dvoma vzormi a farbami – len 500 kusov. Kočík multifunkčný. Pre každé ročné obdobie, do každého počasia a na všetky spôsoby. Plne vybavené funkciami a príslušenstvom. S veľkou vaničkou a sedadlom s možnosťou nastavenia v smere jazdy aj proti smeru jazdy,ktoré sa skladá spolu s konštrukciou.

Od narodenia do 3 rokov

Kočík 3v1 – je dobre premyslený cestovný systém
Kočík sme navrhli tak, aby slúžil rodičom a deťom od narodenia do 3 rokov. Je prispôsobený potrebám vášho rastúceho dieťaťa – začínate s aničkou, ktorú si zamieňate na konštrukcii s autosedačkou. Keď si myslíte, že dieťa je dostatočne veľké a pripravené na sedenie počas prechádzok, pripojíte pohodlné sedadlo v smere alebo proti smeru jazdy. Chcete niečo viac?

Ľahká a priestranná vanička – druhá detská postieľka pre dieťa
Vanička Espiro NEXT je svetlá s mimoriadne priestranným interiérom. Dno vaničky je vyrobené z odolného plastu, ktorý ju chráni pred poškodením. V spodnej časti vaničky je zabudovaný špeciálny nastaviteľný ventilačný systém – obzvlášť vhodný v lete. Strieška vaničky je zväčšená, má vetracie okno, sklopný šilt ako ochranu proti slnku, integrovanú sieť proti komárom a vnútornú UV tkaninu. Vanička sa ľahko a rýchlo pripevní na konštrukciu.

Odolný a ľahký rám pre dlhoročné použitie
Rám Espiro NEXT bol navrhnutý s myšlienkou, že sa bude používať roky – každý deň, niekoľkokrát denne, v rôznych terénoch za každého počasia. Zaťažený bude tiež množstvom príslušenstva pre dieťa a časté nakupovanie. Je vyrobený z ľahkého a odolného hliníka. Výnimočne jednoduchá montáž. Jeho neoddeliteľnou súčasťou sú 4 nafukovacie kolesá so zabudovaným systémom odpruženia. Nesklame vás v žiadnom prípade!

Pohodlné sedadlo – keď dieťa sleduje svet
Sedadlo
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 645,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky