Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Mr.Ňousek Detský bylinný upokojujúci kúpeľ 20 g

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Detský upokojujúci kúpeľ je zmes sušených kvalitných bylín namiešaných pre vytvorenie voňavého a o pokožku drobčeka starajúceho kúpeľa. Vhodný už pre práve narodených drobčekov. Nedráždi citlivú pokožku drobčeka, používa sa bez mydla. Vrecúško s bylinkami sa hodí i pre jemnú masáž. Pobyt v kúpeli z byliniek zaručene pomôže s uspaním Vášho drobčeka po náročnom dni. Naviac vytvoríte stmeľujúci večerný rituál, dôležitý pro rozvoj vzťahu drobčeka a rodiča. Bylinkový kúpeľ môžete použiť na kúpanie vo vaničke, kúpacom vedierku, vani – vaničkovanie skrátka "letí "...

Zloženie: Avena Sativa Seed (ovsené vločky), Calendula Officinalis Flower (kvet nechtíku lekárskeho), Chamomilla Recutita Flower (kvet harmančeku lekárskeho), Melissa Officinalis Herb (vňať medovky lekárskej), Thymus Serpyllum Herb (vnať materinej dúšky). Čistý prírodný kúpeľ, bez aromatických či chemických prísad.

Upozornenie: Bylinný kúpeľ nepoužívajte, ak je Vaše dieťa precitlivené na niektorú bylinku zo zloženia tohto kúpeľa.
Ako kúpeľ použijeme?

Nálevové vrecko vložte do vaničky s teplou vodou cca 45 – 50 °C, nechajte vylúhovať. Vodu nechajte schladiť na teplotu vhodnú pre kúpeľ dieťaťa podľa vekového rozpätia. Pre kúpeľ detí do 10 mesiacov odporúčame teplotu vody 37 - 38 oC. Nálevové vrecko s bylinami môžete následne využiť pre jemnú masáž dieťaťa. Maximálna doba pobytu dieťaťa do 10 mesiacov v kúpeli je 5 – 10 minút. Staršie deti môžu stráviť v kúpeli viac ako 10 minút, v závislosti od teploty vody, aby príliš neschladla. Tento kúpeľ je vhodný pre ukľudnenie dieťaťa pred spaním. Je vhodný pre deti už od narodenia.
  • Značka: BIOGENA CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 1,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky