Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Bylinný kúpeľ pestovací 50 g

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Čisto prírodný kúpeľ. Zmes bylín, ovocia a korenia. Skvele sa hodí na prípravu relaxačné voňavé kúpeľa, po ktorej bude navyše Vaša pokožka hodvábne jemná a zvláčnená. Vyvinuté s ohľadom na citlivú ženskú pokožku. Navyše v praktickom darčekovom balení, keď hľadáte maličkosť, ktorá poteší.

Návod na použitie: Vrecko s kúpeľom vyberte z plastového vrecka, vložte do vane s vodou s teplotou približne 45 - 50 ° C. Nechajte vylúhovať asi 10 minút. Sáčok s bylinami môžete ponechať vo vode po celú dobu kúpeľa, maximálne však 20 - 30 minút. Pre uvoľnenie účinných látok sáčok vo vode občas premasírujte. Sáčok môžete použiť ako masážny žinku. Pre zvýšenie efektu nepoužívajte mydlo ani sprchový gél, po kúpeli bude Vaša pokožka hodvábne jemná a bude voňať po exotickom ovocí a korenia.

Zloženie: Avena Sativa Seed (ovsené vločky), Citrus reticulata Peel (oplodie mandarínky), Citrus Auratium Peel (oplodie pomaranče), Citrus Limon Peel (oplodie citrónu), Rosa Centifolia Flower (kvet ruže), Eugenia Caryophyllus Flower Bud (puky klinčekovca) , Myristica fragrans Fruit Powder (muškátový orech), Paeonia Officinalis flower Powder (kvet pivonky).
  • Značka: BIOGENA CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 1,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky