PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

VITEX EXTRAKT - 500MG - 60ks

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Je vhodny na prirodzenu liečbu PMS, neplodnosti alebo aj endometriózy.
Odporúča sa nasadiť po vysadení hormonálnej liečby po dobu aspon 6 mesiacov - aby telu navratil prirodzenu tvorbu hormonov a hormonalnu rovnovahu, menstruacny cyklus.
Keď vstupujete do druhého štádia perimenopauzy a zistíte, že cykly sa stávajú viac nepravidelnými, Vitex vám môže pomôcť regulovať vaše cykly a ako také znížiť príznaky spojené s perimenopauzou vo vašich 40-tych rokoch.
Pozor - v pripade depresivnych stavov pocas PMS moze Vitex tieto stavy este zosilnit.
Keď máte príznaky PMS, ako je citlivosť na akné a prsník v dôsledku nedostatku progesterónu a dominancie estrogénov, Vitex môže zvýšiť produkciu progesterónu a zmierniť tieto problémy.
Keď sa snažíte otehotnieť - Vitex podporuje pravidelnú ovuláciu, takže ak máte časté annovulačné cykly, môžete túto prirodzenú liečbu podporiť, aby ste podporili návrat plodnosti.
Keď trpíte symptómami miernej endometriózy - v niektorých európskych krajinách je Vitex bežne predpisovaný pre tento hormonálny zdravotný problém.
Ucinky vidiet uz pri uzivani 1 tablety denne, max denna davka 2 tablety denne - obsahuje vysoky extrakt - 125mg ucinnej latky na jednu tabletu.
  • Značka: PLANETARY HERBALS
  • Poštovné a balné: VId podmienky predaja EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 11,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky