Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

Elektrické autíčko Mercedes-Benz Maybach G650

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ABSOLÚTNA NOVINKA NA TRHU - LICENCOVANÉ AUTÍČKO MERCEDES Maybach G650 S LCD DISPLAYOM NA PREHRÁVANIE NAPR. ROZPRÁVOK, 4 MOTORMI, 2x 12V/7Ah BATÉRIOU, 2,4Ghz DIAĽKOVÝM OVLÁDANÍM, PLYNULÝM ROZBEHOM, OTVÁRACÍMI DVIERKAMI A PLATOM !!!!

Väčšia karoséria ako u staršieho modelu.

Autíčko Mercedes Maybach G650 je najnovší modelový typ. Je vybavené veľkým LCD dotykovým displayom pre prehrávanie videí, obrázkov, rádia, hudby. Má 4 motory, čím je skutočným 4x4 autíčkom a batériu 2x12V/7Ah, otváracie dvere, otváravé plato, originálne znaky a logo, kvalitné materiály a spracovanie. Má dve sedačky, čím je vhodný pre dve deti.

Mäkké EVA polymérové kolesá - Vám zabezpečia tichú jazdu a sú odolné voči prasklinám, príp. nalomeniu! Autíčko je taktiež vybavené svietiacími svetlami a podsvietenou palubovkou. 2 tlačidlá pre efektnú húkačku, modernú muziku a pesničky. Pre bezpečnosť dieťaťa je autíčko vybavené s plynulím rozbehom a na sedačke nastaviteľnými bezpečnostnými pásmi.

Otváracie dvere, zvukové efekty, indikátor stavu batérie , 4 x Motory s náhonom 4 kolies, 2 rýchlosťami vpred a 1 vzad, vďaka tejto výbave je vhodný aj pre jazdu v teréne .

Možnosť aj pre menšie deti – vďaka nastaveniu nižšej rýchlosti a plynulému rozbehu!!!

Po zošliapnutí plynového pedálu sa autíčko rozbehne, pričom je rozjazd riadený elektronicky tak, aby bol plynulý. Vďaka tomu pri zošliapnutí pedálu nedochádza k nepríjemnému trhnutiu pri rozjazde.

Mercedes Maybach G650 nevyžaduje okrem dobíjania a umývania inú údržbu.

Jazdou v tomto fantastickom značkovom aute bude vaše dieťa všade stredobodom pozornosti a záujmu okolia.

Balenie obsahuje Adaptér s indikátorom, neprebíja batériu + nabíjateľnú prenosnú batériu.



Rozmery : 140 x 99 x 72,5cm
Dve kožené sedanky
Lakovaná karoséria
4x4
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 499,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky