Dagmar B. (BBDA)

ID 102045 IČ 32021658
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica

Kožená crossbody kabelka Gianni Conti hnedá

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Gianni Conti je luxusná značka, ktorá ponúka nádherné a módne produkty. Výrobky Gianni Conti sú vždy moderné a sú navrhnuté podľa najnovších trendov. Luxusná značka Gianni Conti je vždy medzi prvými, kto ponúka najnovšie kolekcie svojich výrobkov.

Gianni Conti prichádza na trh predovšetkým s nádhernými kabelkami, ktoré doplnia Vašu osobnosť.

Rozhodne sa vyplatí trošku si priplatiť za kabelku značky Gianni Conti, ktorá podtrhne Vašu spoločenskú prestíž. Tieto kabelky nie sú o viac drahšie než iné značky a svojou kvalitou konkurujú ostatným, pretože sú vyrobené z tých najlepších materiálov.

Luxusná kožená crossbody kabelka v krásnej hnedej farbe. Kabelka má dve samostatné zipsom uzatvárateľné priehradky. V jednej priehradke nájdete otvorené vrecko na drobnosti, v druhej vrecko na zips. V strede kabelky medzi uzatvárateľnými priehradkami sa nachádza ďalšie vrecko uzatvárateľné magnetickou patentkou. Na prednej strane kabelky taktiež nájdete vrecko uzatvárateľné zipsom.
Vnútro kabelky je podšité kvalitnou látkou v peknej hnedej farbe. Ramienko kabelky je nastaviteľné, takže ju môžete nosiť crossbody, alebo na pleci. Je to len na Vás, aký štýl nosenia si zvolíte. Maximálna dĺžka ramienka je cca 155 cm. Praktická a zároveň luxusná kabelka, ktorá poteší každú dámu.

Farba: hnedá
Materiál: kvalitná luxusná koža
Kod: 2899
  • Rozmery: v x š x h 18 x 23 x 7,5 cm
  • Značka: GIANNI CONTI
  • Poštovné a balné: podľa tarif pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 129,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky