Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Zmatňujúci pleťový krém BIO EXCLUSIVE + Q10 51 ml

Nový tovar k prodeji

Vyplní drobné vrásky a póry, opticky vyhladzuje pokožku a veľmi ľahko natónuje a tým pokožku farebne zjednotí. Akrylátové mikroperly rozjasnia pleť. Minerálne pigmenty v kréme spôsobujú následný matný vzhľad pokožky a pohlcovaním kožného tuku tento matný efekt zachovávajú ešte po mnoho hodín od aplikácie. Obsahuje ultra jemný výplňový minerálny pigment a svetlo odrážajúce akrylátové mikroperličky, zakomponované do obľúbenej bázy pleťových krémov Bion, s obsahom blahodarných bioaktívnych zložiek ako sú známy protivráskový koenzým Q10 a karnozín, hydratačný glycerín a panthenol, vyživujúce a bariérové ​​zložky - lipoamin, alantoín spolu s vitamínom E, bambuckým maslom (karité) ai. Doporučené pre zmiešanú až mastnú pleť k hydratácii, výžive a ochrane na celý deň, so zníženým obsahom tukových zložiek.

Použitie: nanášajte čistými prstami na pokožku tváre, krku, dekoltu v tenkej vrstve a nechajte vsiaknuť. Poskytuje cestu ku krásnej pestovanej pleti na mnoho rokov. Emulgel je veľmi jemný, v Bio formulácii bez silikónov, parabénov, ropných produktov, s výhradne bezalergénnou parfumáciou. Uchovávajte v chlade.
Ochrana, výživa, regenerácia - prírodnou silou. Pre Vašu krásu a zdravie. Šetrný k Vám i k prírode. Poteší Vaše zmysly, pohladí po tele.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky