Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-25%

Balzam na päty CANNABIS 150 ml

Nový tovar k prodeji

Salicylový balzam na päty - úplne unikátny balzam - vazelína na ošetrenie stvrdnutej pokožky päty, nôh, kolien, lakťov a pod. Pokožku zvláčni a premastí, nasýti ju kyselinou salicylovou, ktorá postupne jemne rozpúšťa stvrdnutú pokožku. Balzam je hydrofilný a umožňuje následné zmytie "rozpustená koža" pomocou teplej vody a kefky. Pre komfort zvláčnenia obsahuje vitamín E, arganový, kokosový a ricínový olej spolu s včelím voskom. Bez parabénov, ropných produktov, s bezalergénnou parfumáciou.

Použitie: na chodidlá, na miesta so stvrdnutou pokožkou, naneste potrebné množstvo balzamu aj na oblasť okolo prstov a i. A starostlivo vmasírujte, najlepšie ráno a nasaďte silnejšie bavlnené ponožky. Ošetrená a vlhká pokožka po celý deň podlieha zmäkčovaciemu procesu, už večer je viditeľný výsledok, časť stvrdnutej pokožky sa už zotrela do ponožiek a ďalšie jej časť možno ľahko odstrániť. Takto pokračujte až do požadovaného odstránenia a zmäkčenia stvrdnutej kože. Podobne ošetrite aj iné miesta na tele so stvrdnutou kožou.

Upozornenie: Odporúčame pri aplikácii balzamu použitie ochranných rukavíc, aby nedochádzalo k následnému nežiadúcemu rozpúšťaniu pokožky aj na rukách, kde to nie je požadované. Ak však budete prípravok aplikovať bez ochranných rukavíc, následne odstráňte starostlivo všetky zbytky balzamu z rúk za použitia kusového mydla, teplej vody a kefky! Používajte uvážlivo, len podľa potreby, občasne, nesmie byť použité inak ako podľa odporúčania, prípravok dosahuje mohutnej účinnosti. Obsahuje kyselinu salicylovú. Nevhodné pre deti do 3 rokov.

Používanie daného prípravku nezamieňajte S bežnou vazelínou !!!
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,60 EUR
Pôvodná cena: 4,80 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky