Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-23%

ČILI ČOKOLÁDA - 44 g

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100% TMAVÁ RAW VEGAN ČOKOLÁDA, PRE VŠETKĆH MILOVNÍKOV PIKANTNEJ CHUTI.
Unikátne spojenie kvalitného kakaa s chilli papričkami a ďalšími 11 superfoods pre jedinečnú čokoládovo-pálivú chuť.
Ručne vyrábaná čokoláda bez lepku, sóje a laktózy, obsahujúca iba prírodný kokosový cukor.

Unikátna ručné vyrábaná čokoláda bez lepku, sóje, laktózy, konzervantov a umelých farbív s 58% obsahom Peruánskeho kakaa v spojení kvalitnými chilli papričkami pre maximálny pálivý efekt, obohatená o ďalších 11 superpotravín, ktoré dodávajú čokoláde jedinečne účinky. Bohaté zloženie čokolády s množstvo vitamínov, minerálov, bielkovín a antioxidantov.

Prečo konzumovať chili papričky?

Chilli papričky, častokrát nazývané ako aj ako prírodné antibiotikum sú známe vďaka svojím fantastickým schopnostiam. Častokrát dokážu podporiť imunitu a naštartovať lepšie spaľovanie tukov. Chilli papričky obsahujú vitamíny C, E a A, horčík, flavonoidy a betakarotén. Vďaka svojim vynikajúcim schopnostiam môžu byť doplnkovou podporou pri problémoch s cievami, krvným tlakom, srdcom, trávením, reume, bolesťami hlavy, cukrovke či problémoch s chrbticou alebo kĺbmi.

Čo sú superfoods?

Superfoods alebo superpotraviny sú také potraviny, ktoré majú mimoriadny zdraviu prospešný účinok. Zvyčajne ide o potraviny v komplexnej pôvodnej a prírodnej podobe s vysokým obsahom živín ako vitamíny, minerály, antioxidanty, enzýmy a vlákninu. Superpotraviny majú teda vo vysokej miere tie látky, ktoré často v organizme v potrebnej miere chýbajú. Výhodou superpotravín je preto ich komplexný obsah živín, ktorý pôsobí na vitalitu, fyzickú a mentálnu silu, imunitný systém, srdce, pečeň, obličky, svaly, kosti, zuby, nechty a celkovú detoxikáciu organizmus.

Čím je Čili čokoláda unikátna?

obsahuje 14 superpotravín
obsah
  • Značka: NATURMEDIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,50 EUR
Pôvodná cena: 4,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky