Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-18%

SKIN COLLAGEN - 200 g

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

BIOAKTÍVNY RYBACÍ PROTEÍN BEZ LAKTÓZY A SLADIDIEL

100% čistý bioaktívny kolagénový peptid v prášku vyrobený z rýb špeciálnou enzymatickou hydrolýzou.
Efektívna výživa pre pokožku, tkanivá, kĺbové chrupavky, vlasy a nechty.
Vysoko vstrebáteľný, ľahko stráviteľný a rýchlo rozpustný.
Bez pridaných látok, príchutí, aróm, farbív, umelých sladidiel a bez konzervantov.

Čo je to kolagén?

Kolagén je základná stavebná bielkovina v telách ľudí a živočíchov, ktorá tvorí spojivové tkanivá pohybového aparátu. Kolagén je hlavný štrukturálny proteín nachádzajúci sa vo vnútri i na povrchu našich tiel. Je to jedinečný stavebný materiál tvorený z aminokyselín, ktorý dodáva pevnosť a štrukturálnu podporu našim kostiam, pokožke, šľachám, väzivám a cievam. Kolagén dokážeme získať z konzumovaného jedla, avšak v dôsledku starnutia, postupom času dochádza k degradácii veľkého množstva kolagénu v organizme.

Prečo je potrebné prijímať kolagén?

Je všeobecne známe, že od 25. roku života ľudské telo postupne stráca schopnosť tvoriť kolagén a v pokožke sa jeho množstvo znižuje každoročne o 1,5%. Po 40. roku života si ho ľudské telo nevytvára takmer vôbec. Pre zachovanie zdravej a pružnej pokožky bez vrások je dôležité jeho pravidelné dopĺňanie. Nedostatkom kolagénu vznikajú vrásky, celulitída, pokožka je suchá, stráca sa lesk nechtov a vlasov a začína neodvratný proces starnutia. Kolagén je okrem pokožky dôležitou štrukturálnou látkou kostí, kĺbov, svalov, spojivového väziva a šliach.

Prečo práve rybací kolagén?

Kolagénové peptidy môžu pochádzať z rôznych zdrojov vrátane hovädzieho dobytka a iných zvierat. Avšak jedinečné zloženie a štruktúra kolagénových peptidov z morských rýb prináša mnohé zdravotné výhody. V tele sa nachádza viac ako 40 rôznych typov k
  • Značka: NATURMEDIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 23,90 EUR
Pôvodná cena: 28,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky