AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín
-34%

AKCIA!!!Lancome Hypnose špirála 6,2ml čierna ihned

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

Ihned k odberu-, nová, čerstvá, nikdy neotváraná,nepoužívaná, v najnovšom obale na trhu, ručím zato!!!Veľmi známa a obľúbená, ručím za originalitu 100%, odtien 01 Noir hypnotic- Riasenka Lancôme Hypnose Volume Mascara Noir hypnotic je ďalšia z rady dekoratívnej kozmetiky Lancôme. Hypnose Volume dokáže zväčšiť objem rias až na šesťnásobok. Spoločne s objemom táto riasenka dokáže, samozrejme, vykúzliť aj vyššiu hustotu rias. Výsledkom je zvodný až hypnotizujúci pohľad, ktorý je podčiarknutý klasickým odtieňom riasenky, Noir Hypnotic.
Vďaka profesionálnej kefke PowerFULL ™ je každá riasa precízne nalíčená. Táto riasenka Lancôme sa vyznačuje jemnou až krémovú textúrou, ktorá obsahuje vitamín B5, zmäkčujúce vosky a PC/PA polymér.
Hypnose Volume sa tak o mihalnice stará, vďaka jej noseniu sú riasy silnejšie a hustejšie. Riasenka Hypnose Volume od Lancôme riasam dodáva zdravie, riasy sú tak prirodzene krásne a používanie Hypnose Volume túto prirodzenosť podtrhuje a zintenzívňuje.
Riasenka Hypnose - jedná sa o najpredávanejšiu riasenku značky Lancôme, ocenená aj cenou Best Beauty v roku 2014. Neváhajte, teraz za úžasnú cenu, vrelo odporúčam,!!!
originál výrobok, značka Lancome, obsah 6,2ml = 6,2g vhodná aj ako darček!!!, PC v parfumérkach okolo 30 Eur a viac!!
  • Značka: LANCOME
  • Poštovné a balné: 1,70 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 19,99 EUR
Pôvodná cena: 30,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky