PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Dražé zo SLADOVKY pomáha pri ALERGIÁCH a svrbení

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Sladovka hladkoplodá je rastlinka so sladkou chuťou pochádzajúca zo stredomorskej oblasti a juhozápadnej Ázii. Jej pestovanie sa rozšírilo do severnej Európy. Vyskytuje sa v hlbokej kyprej strednej živnej pôde v slnečnej chránenej polohe. V cukrárstve sa zo sladovky vyrába pelendrek.

SLADOVKA HLADKOPLODÁ (GLYCYRRHIZA GLABRA) účinkuje v tele podobne ako kortikoidy...Osoby bez zdravotných problémov sa po jej užívaní lepšie,čo je spôsobené jej účinkom na nadobličky,ktoré produkujú svoje prirodzené kortikoidy.Jej pozitíva spočívajú aj v tom,že sú telu prirodzené (nie umelé) a hoci treba užívanie sladovky (po česky lékořice) dávkovať s rozumom a fázovaním,nemá také negatívne účinky,ako bežné farmakovýrobky!
pri ochoreniach prispieva k podpore uvoľňovania dýchacích ciest,činnosti pľúc a priedušiek a ak treba k ľahšiemu vykašliavaniu hlienov.Tiež prispieva k zmierneniu vylučovania žalúdočnej kyseliny,čím pomáha nahradiť NOLPAZU a jej podobné liečivá na obmedzenie žalúdočných kyselín.Užíva sa v cykloch 14dní + 10dní pauza.Ideálne užívanie 1-3x denne 1-2guličky (dražé) pred jedlom dobre zapiť vodou alebo čajom.Pri dozore lekára či fytoterapeuta sú vhodné aj pre deti,tehuľky či kojace maminy!
  • Rozmery: 50g guličkových dražé v balení.Krajina pôvodu Rusko
  • Značka: RUSKO
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky