Dagmar B. (BBDA)

ID 102045 IČ 32021658
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica

Luxusná kabelka Gianni Conti 4503353 hnedá

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Gianni Conti je luxusná značka, ktorá ponúka nádherné a módné produkty. Výrobky Gianni Conti sú vždy moderné a sú navrhnuté podľa najnovších trendov. Luxusná značka Gianni Conti je vždy medzi prvými, kto ponúka najnovšie kolekcie svojich výrobkov.

Gianni Conti prichádza na trh predovšetkým s nádhernými kabelkami, ktoré doplnia Vašu osobnosť.

Rozhodne sa vyplatí trošku si priplatiť za kabelku značky Gianni Conti, ktorá podtrhne Vašu spoločenskú prestíž. Tieto kabelky nie sú o viac drahšie než iné značky a svojou kvalitou konkurujú ostatným, pretože sú vyrobené z tých nejlepších materiálov.

Kvalitná dámska kabelka Gianni Conti v luxusnom prevedení v jemne hnedej farbe, ktorá sa dobre kombinuje. Vo vnútri kabelky sa nachádza jedno vrecko uzatvárateľné zipsom a dve otvorené vrecká napr. na mobilný telefón. Na prednej a takisto aj na zadnej strane kabelky sa nachádza vrecko na zips. Ramienko kabelky je nastaviteľné, takže ju môžete nosiť na pleci, alebo crossbody. Maximálna dĺžka ramienka je cca 127 cm. Minimálna dĺžka ramienka je cca 68 cm. Vnútro kabelky je podšité kvalitnou látkou v hnedej farbe.

Farba: hnedá
Materiál: vysokokvalitná koža
Kod: 2209
  • Rozmery: v x š x h 20 x 30 x 6 cm
  • Značka: GIANNI CONTI
  • Poštovné a balné: podľa tarif pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 137,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky