Anna G. (mgmido)

ID 216835 IČ 34899961
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Vranov nad Topľou
-17%

JOKO Veľká Interaktívna kocka pre deti s volantom

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

JOKO Veľká Interaktívna kocka pre deti s volantom, telefónom a klavírom, 18m+

Interaktívna multifunkčná kocka určite poteší a zaujme všetky batoľatá. Kocka sa skladá zo siedmich strán. Na každej strane je ďalšia hračka a vzdelávací súbor.

1. Ružový povrch s klavírom:
Po zapnutí hračka víta dieťa s veselými zvukmi, ktoré povzbudzujú k hraniu.Táto stena má farebné piano a tlačidlá, pod ktorými sú skryté melódie a zvuky nástrojov

2. Zelená trana s volantom:
Tam je spínač zapaľovania, po otáčaní počujeme zvuk spustený motor, volant s húkačkou uprostred, smerovky, tlačidlo plynu a brzdy. K dispozícii je tiež tlačidlo s veselými melódiami.

3. Modrá strana so zvieratami:
Na tejto stene sú gombíky v tvare zvierat, po ktorých počujete zvuky vydávané zvieraťom. Nájdeme tu: mačku, zajačik, pes, vták a slona. Po druhom stlačení zvierat budeme počuť rôzne melódie.

4. Modrá strana s telefónom:
Na tejto stene nájdete telefón, z ktorého môže vaše dieťa volať po vytočení čísla. Telefónny prijímač môže byť vytiahnutý (miesto pre batériu je pod ním). V slúchadle je veselá trubka. Na stene sú tlačidlá s číslami, na ktorých budeme počuť, ktorú číslicu stláčame. K dispozícii sú tiež tlačidlá pre telefónny zoznam a odkazovač.

5. Zelená strana s navijakom:
Tam sú tu farebné spriadače, ktoré sa navzájom spúšťajú. Stačí otočiť ružový kruh.

6. Bočná strana s hviezdou:
Na tejto stene je rotujúca hviezda, po zapnutí ktorej budeme počuť, čo je na danom obrázku: tvary, predmety, členovia rodiny.

7. oranžová bočná strana:
Uprostred tejto strany nájdeme kvetinu, ktorá nám umožní vybrať si ten zvuk, ktorý chceme počuť po stlačení tlačidiel okolo. Môžeme si vybrať rôzne zvuky perkusie, melódie, zvieracie zvuky, iné zvuky.

Vďaka hraniu s kockou bato
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 41,00 EUR
Pôvodná cena: 49,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky