Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-20%

Zvýhodnené dvojbalenie: Chlorella 500 MG - 90 TBL.

Nový tovar k prodeji

Zvýhodnené dvojbalenie: Chlorella 500 MG - 90 TBL.+ Spirulina 500 MG - 90 TBL.

Chlorella

patrí medzi sladkovodné riasy zelenej farby, ktorú získala vďaka bohatému obsahu chlorofylu so silným antioxidačným účinkom. Obsahuje veľké množstvo ďalších biologicky aktívnych látok napr. Vitamíny, minerálne látky, aminokyseliny, mastné kyseliny, karotenoidy a dôležitý tzv. Rastový faktor CGF tvorený prevažne peptidmi a nukleovými kyselinami. Nukleové kyseliny RNA a DNA sú významné pre syntézu bielkovín, a preto podporujú rozmnožovanie a rast buniek.

Spirulina

patrí medzi sladkovodné sinice modrozelenej farby, ktorú získala vďaka bohatému obsahu chlorofylu so silným antioxidačným účinkom. Obsahuje veľké množstvo ďalších biologicky aktívnych látok napr. Vitamíny, minerálne látky a dôležité aminokyseliny. Pomáha pri únave a posilňuje imunitu. Hrá tiež významnú úlohu v procese regulácie krvného cukru a hmotnosti. Podporuje tiež činnosť čriev.

Odporúčané dávkovanie:
3 - 6 tabliet 1 - 2x denne zapiť dostatočným množstvom tekutiny, 30 minút pred jedlom. Začínajúcim konzumentom sa odporúča spočiatku užívanie 1 - 2 tablety denne a postupne dávkovanie zvyšovať až na odporúčanú dennú dávku. V čase tehotenstva a dojčenia určí dávkovanie lekár.

Skladovanie:
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Upozornenie:
Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 8,50 EUR
Pôvodná cena: 10,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky