Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

KlimaLady® - 90 tbl.- pre obdobie klimaktéria

Nový tovar k prodeji

KlimaLady®je unikátny čisto prírodný prípravok, tvorený extraktmi šiestich rastlín.

Predovšetkým pre ženy v období klimaktéria. Vhodný aj pre ženy po hysterektómii či adnexotomii.

KlimaLady® je prírodný nehormonálny prípravok vhodný na dlhodobé užívanie. Je určený na zvýšenie životného komfortu v priebehu celého obdobia klimaktéria.
Klimaktérium je obdobie života ženy, kedy dochádza k prechodu z obdobia plodnosti do obdobia prirodzenej neplodnosti. Tento stav je spôsobený ustávaním činnosti vaječníkov a s tým spojenou nízkou hladinou pohlavných hormónov v krvi. Zahŕňa celý rad hormonálnych zmien a medzi najčastejšie sprevádzajúcim prejavy pri tomto období sú zmeny nálad, návaly tepla, poruchy spánku alebo potenie, na ktoré môžu mať priaznivý vplyv bylinné extrakty obsiahnuté v tomto prípravku.

Obdobie klimaktéria zahŕňa menopauzu, ktorá značí posledný menštruačný cyklus s následným vymiznutím, ale vlastný prechod (klimaktérium) začína už niekoľko rokov pred menopauzou. K zástave menštruácie dochádza v priemere medzi 45. až 55. rokom života.

Marhaník granátový a Sladké drievko podporujú tvorbu hormónu estrogénu. Sójové izoflavóny pôsobí na kardiovaskulárny systém, účinky sóje dokonale dopĺňa červený ďatelina. Angelika čínska pôsobí na krvný obeh, Ostružník malina je bohatý na vitamíny a minerálne látky.

Odporúčané dávkovanie:
1 tableta 1x denne, zapite najlepšie čistou vodou.

Skladovanie:
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.

Upozornenie:
Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom a ženám v plodnom veku. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 17,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky