Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

VitaTriplex® 6 plus - 250 tbl.- Šesťnásobná ochran

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

VitaTriplex® 6 plus - 250 tbl.- Šesťnásobná ochrana kĺbov- XXL economy

VitaTriplex® 6 plus je osvedčenou kombináciou chondroitín sulfátu, glukosamín hydrochloridu, MSM, kolagénneho hydrolyzátu, Harpago-phytum procumbens a extraktu boswéllie serrata. Jednotlivé látky sú navrhnuté v biologicky účinných dávkach pre kĺbovej chrupavky.

Chondroitín sulfát a glukosamín sú látky endogennného pôvodu, ktoré sú fyziologickou súčasťou medzibunkovej hmoty chrupavky. MSM (methylsulfonylmethan) je zdrojom tvorby kolagénu a kreatínu. Nová receptúra je obohatená o rastlinné extrakty a kolagén. Extrakt z kôry boswéllie serrata pôsobí na krvný obeh a tkaniva. Ďalej koreň rastliny Harpago zlepšuje vstrebateľnosť glukozamínu. Kolagén je dôležitou bielkovinou v ľudskom tele, ktorý podporuje pevnosť a pružnosť tkanív. Kolagén vo forme hydrolyzátu je pre organizmus ľahko využiteľný.

glukosamín
chondroitín
MSM
kolagénne hydrolyzát
Boswellia
Harpago

Odporúčané dávkovanie:
2 tablety 1 - 2x denne. Tabletu je možné aj po častiach prehltnúť a zapiť tekutinou. Odporúčaná doba užívania je 1 až 2 mesiace, 2x až 3x ročne. V tehotenstve a počas dojčenia určí dávkovanie lekár.
Skladovanie:
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí ! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale.
Upozornenie:
Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Výrobok nie je určený pre deti do 12 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 28,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky