Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Lactomax® Double - laktobacily 4 mld. + Komplex v

Nový tovar k prodeji

Lactomax® Double - laktobacily 4 mld. + Komplex vit. B - 60 cps.

Pre črevnú mikroflóru a imunitu

Lactomax® Double je vylepšeným produktom s vyšším, dvojnásobným obsahom laktobacilov a bifidobaktérií
v kapsuliach, ktoré sú vyrobené špeciálnou technológiou Vcaps®. Táto technológia tvorí kapsule iba z rastlinnej celulózy bez želatíny, teda sú vhodné aj pre vegetariánov.
Kapsule majú veľmi nízky obsah vody a sú teda vhodné pre probiotické kultúry, ktoré sú chránené pred vonkajším prostredím.
Lactomax® Double efektívne doplní tieto prirodzené zložky črevnej mikroflóry. ktoré sa za normálnych podmienok vyskytujú na sliznici čriev.
Príjem laktobacilov a bifidobaktérií sa odporúča pri ich úbytku spôsobenom napríklad liečbou antibiotikami, chemoterapeutikami, ale tiež pri nedostatočnej výžive.
Úbytok laktobacilov spôsobuje poruchy biologickej rovnováhy, ktorá sa môže prejaviť nadúvaním, zápchou alebo hnačkou.

Vitamíny skupiny B obsiahnuté v tomto produkte prispievajú navyše k normálnemu energetickému metabolizmu a správnej činnosti nervovej sústavy.
Vitamín B2 chráni bunky pred oxidatívnym stresom a znižuje mieru únavy a vyčerpania.
Niacín napomáha psychickej činnosti, vitamín B6 čiže pyridoxín podporuje imunitu. Vitamín B1 prispieva k normálnej činnosti srdca.
Odporúča sa ho užívať s prípravkom Jablkový ocot 500 mg, kedy zásadnou podmienkou efektívna detoxikačnej kúry je dostatočný príjem tekutín.
Odporúčané dávkovanie:
Dospelí 1 - 2 kapsulu denne, najlepšie ráno po jedle. Kapsulu zapite tekutinou. V tehotenstve a počas dojčenia určí dávkovanie lekár.
Skladovanie:
Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí ! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na obale. Uchovaním v chladničke spomalíte prirodzený proces úbytku živých kultúr. Chráňte pred vysoký
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky