Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Omega 3 extra DHA - vhodná aj deťom - 60 tob.

Nový tovar k prodeji

Omega 3 extra DHA - vhodná aj deťom - 60 tob.

Mäkké želatínové kapsuly s vysokým obsahom omega3 mastných kyselín, ktoré sú navrhnuté špeciálne pre deti od 3 rokov. Omega3 nenasýtené mastné kyseliny sú pre človeka esenciálne - to znamená, že si ich náš organizmus nevie sám vytvárať, ale sme závislí od ich príjmu v potrave. Medzi najvýznamnejšie omega3 patrí kyselina eikosapentaenová (EPA) a dokosahexaenová (DHA). Tieto mastné kyseliny prispievajú k udržaniu normálnej činnosti srdca. DHA podporuje normálny stav zraku a činnosť mozgu. Priaznivého účinku u dospelých sa dosiahne pri dennom príjme minimálne 250 mg EPA a DHA denne. Rybí olej je prirodzeným zdrojom vitamínov rozpustných v tukoch - A, D a E.

Vzhľadom k vysokej náchylnosti rybieho oleja k oxidácii odporúčame zvýšenie súčasného príjmu antioxidantov. Medzi najúčinnejšie antioxidanty patrí napríklad vitamíny C, E, selén alebo zinok. Ide o látky, ktoré účinne chránia omega3 mastné kyseliny pred znehodnotením oxidáciou.

Odporúčané dávkovanie:

Deti od 3 do 4 rokov: 1 kapsula 1x denne

Deti od 5 do 10 rokov: 1 kapsula 2x denne

Deti od 11 rokov a dospelí: 1 kapsula 3x denne

Skladujte:

Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na pravej strane obalu.

Upozornenie:

Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky