Dušan M. (dusan22)

mimibazar.sk/dusan22
ID 47612
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trenčín

Micro plus kanvica 1L

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

zelena - transparentna - Micro plus kanvica je 1 litrová nádoba je určená pre rozmrazovanie, ohrievanie a varenie výhradne v mikrovlnnej rúre, slúži taktiež na servírovanie či odmeriavanie. Výrobok sa skladá z kanvice s rukoväťou a otvorom na vylievanie a z vrchnáka s praktickým držadlom.
Vďaka priestornej rukoväti môžete pri vyberaní kanvice z mikrovlnnej rúry pohodlne použiť utierku alebo rukavicu, bez toho, aby ste si parou, vystupujúcou z nádoby, popálili prsty.
Praktické držadlo na vrchnáku je tvarované tak, aby bolo možné s vrchnákom pohodlne manipulovať len tromi prstami, a aby uchopenie bolo ľahké, pevné a bezpečné.
Dva protiľahlé oblúky, ktoré presahujú cez okrúhly vrchnák, majú tiež svoju funkciu. Jeden zakrýva otvor na vylievanie a druhý slúži k tomu, aby sa po jeho stlačení palcom vrchnák nad otvorom na vylievanie zdvihol a bolo možné vylievať tekutinu z kanvice. Pri vylievaní tekutiny môžete vrchnák aj odobrať. Ak chcete nechať v tekutine lyžicu a mať pritom vrchnák na kanvici, stačí jednoducho vrchnák pootočiť o 90o a otvor na vylievanie zostane otvorený...
ROZMĚRY: 15,5cm (priemer), 14cm (výška)
ROZMĚRY: Objem 1 l.
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: 2,6 EUR
  • Už odpovedalo 7 záujemcov
cena: 29,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky