PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Exkluzívne vysoké lodičky, ROZNE VEĽKOSTI

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Milé moje zákazníčky,ďakujem Vám krásne, že ste zavítali do môjho obchodíku.Keďže málokto číta podmienky predaja,zhrniem stručne dôležité a potrebné informácie aj pod každý obrázok inzercie.
1. Tovar je objednávaný zo zahraničia (väčšinou je to Čína, USA, Anglicko, Turecko...No čo už dnes nie je vyrobené v Číne?! ;))
2. Objednávam len po odoslaní peniažkov na účet :)
(Hneď po zaznamenanom prijatí, kontaktujem zákazníka o prijatí platby, poprosím ale zanechať po zaplatení vašu adresu, kam si želáte poslať objednaný tovar)
3. Dĺžka dodania je rôzna, viac info v podmienkach predaja.
4. Ak Vám príde tovar a nebudete s ním AKOKOĽVEK spokojný (veľkosť, výzor, kvalita, tvar, farba) peniažky vraciam bez problémov. Poprosím len tovar odoslať čo najskôr,to je moja jediná podmienka,pretože ak je chybný tovar,je možné ho reklamovať u dodávateľa a ja tak nebudem stratová ;)
5. ! *POZOR AKCIA* !
Po každom 5 nákupe nad 50€,je každá 6 objednávka do 60€ ÚPLNE ZADARMO!!!!!Žiadny časový limit!Čiže ak si objednáte dnes a potom máte možnosť využiť akciu hoci aj o rok, akcia bude pre vás zarátaná.(Neplatí však pri vrátenom tovare. Takisto sa nezratávajú ZVYŠKY sumy po objednávkach,čiže ak si niečo objednáte za 80€ a potom opäť za 80€, nepočíta sa to ako zrátaná suma za 160€ čiže 3x za 50€.Ale ráta sa to stále ako 2x za 50eur.Ak si niečo objednáte naraz za 160€ pri jednej objednávke, počíta sa to ako 3x za 50eur.Nepočíta sa poštovné!-viac info v PP.
6.Ak by ste boli s nákupom spokojný,VEĽMI ale naozaj VEĽMI by ma od Vás potešilo hodnotenie, ktoré potrebujem k môjmu obchodíku, a ktoré aj sama rada opätujem,no najlepšie bude,ak sa presvedčíte sami s kvalitou a s vedením môjho obchodíku a objednáte si niečo,čo Vám tzv. "crnkne do nosu" :).Viac info v podmienkach predaja :)
  • Rozmery: K dispozícii rôzne veľkosti. V prípade záujmu je potrebné napísať dĺžku chodidla v CM. Stačí, ak si obkreslíte vaše chodidlo na papieri, ceruzkou potom označíte najvyšší a takisto aj najnižší bod a s pravítkom alebo metrom si zmeráte vzdialenosť medzi tým
  • Poštovné a balné: 2,50 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 89,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky