PREDÁM oblasť Spišská Nová Ves

GPS NAVIGACIA TOM TOM GO 825 LIVE EUROPE

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

GPS TomTom GO LIVE 825 Európa vám ponúkne tie najoptimálnejšie trasy pre šoférovanie bez stresu. Pre ľahké a optimálne používanie toto GPS obsahuje hlasové ovládanie. Navyše, pripojenie Bluetooth zarucí prenos hovorov priamo v režime hands-free.Ponúka dômyselnú navigáciu, využíva technológie LIVE a HD Traffic. GO 825 prijíma v reálnom case všetky informácie o stave cestnej premávky, aby vždy vypocítal presnú trasu.
TomTom GO LIVE 825 vám presne povie, čo sa deje pred vami, takže sa môžete pohodlne oprieť a užiť si jazdu. Nechajte službu HD Traffic, aby vás previedla dopravnými zápchami a zabudnite na prevádzku. Získajte upozornenia na rýchlostné radary, vyhľadávanie pomocou služby Google.
TOMTOM HD TRAFFIC Predstavuje oficiálne tú najrýchlejšiu cestu pri prevádzke. Presnejšie dopravné informácie, širšie pokrytie – a najmenej sedemkrát viac aktualizácií, než u ostatných poskytovateľov – vďaka tomu bola služba TomTom HD Traffic nezávislými testami potvrdená ako najlepšia služba pre prechádzanie dopravnými zápchami.

Veľká vnútorná pamäť. Vďaka 4 GB vnútornej pamäte môžete do navigácie nahrať bez problémov ďalšie mapy.
Dokonalé navádzanie jazdnými pruhmi Prehľadne ukazuje, do ktorého jazdného pruhu sa máte pred križovatkou zaradiť, aby ste neprešiel odbočku. Aj na tých najzložitejších diaľničných uzloch budete vďaka realistickému 3D znázorneniu križovatky v pohode a bezpečí.
Bohatšie mapy Na cestu sa vydáte s najmúdrejším mapami. Rýchlostné profily technológie IQ Routes™ poskytujú najrýchlejšiu trasu v ľubovoľnú dennú dobu. Vďaka obsiahlym dátam BZ, ako sú telefónne čísla a otváracie hodiny, budete mať k dispozícii ešte viac informácií.
Technológia TomTom Map Share™ Zanášajte opravy do svojich máp a udržujte svoje zariadenie neustále aktuálne.
Bohaté Body záujmu Predinštalovaná mapa ob
  • Rozmery: Rozlíšenie displeja 480 x 272 Rozmery 134.3 x 95.4 x 21.7 mm Hmotnosť 244 g
  • Značka: TOM TOM
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 50,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky