Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

Elektrická štvorkolka HERO 12V, mäkké kolesá

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Elektrická štvorkolka HERO 12V, mäkké kolesá, 2,4 GHz DIALKOVÉ OVLÁDANIE, kožená sedanka, odpružené, 12V7Ah batéria-Jedinečná štvorkolka s 2,4 GHz dialkovým ovládaním!

Naša nová štvorkolka HERO 12V je ideálna pre jazdu v teréne. Štvorkolka má mäkké kolesá, čím je komfortná a poskytuje dlhú životnosť. Vhodná pre deti od 2 rokov do 6 rokov.

NÚDZOVÁ BRZDA NA DIALKOVOM OVLÁDANÍ - vypína všetky jazdné funkcie autíčka. Opätovné stlačenie núzdovej brzdy znova aktivuje jazdné funkcie. Táto novinka poskytuje maximálnu kontrolu rodiča nad vozidlom a bezpečné používanie.

Možnosť nastavenia rýchlosti jazdy na dialkovom ovládaní - inovované dialkové ovládanie umožňuje rýchlosť jazdy nastaviť rodičom aj počas jazdy.
Indikátor nastavenej rýchlosti na dialkovom ovládaní
Párovanie dialkového ovládania priamo na konkrétne autíčko - umožňuje používať neobmedzený počet rovnakých autíčok v jednom priestore bez vzájomného rušenia signálu.
Neustála rodičovská kontrola - na starých a menej vybavených typoch elektrických autíčok sa nastavuje spôsob ovládania na palubovke, čo dieťa môže prepnúť a rodič ho nemôže zastaviť. U QUAD HERO sa tohto problému nemusíte báť, nakoľko po napárovaní dialkového ovládania máte možnosť neustále zasahovať do smeru jazdy.
Vlastnosti:

Batéria: 12V7Ah
USB vstup, SD karta, FM Rádio
Max. nosnosť: 30 kg
Rozmery: 103 x 68 x 73 cm
Rozmery balenia: 109 x 65 x 41 cm
Motory: 2 x 35 W
Rýchlosť: 3 - 5 km/h
Predné svetlomety
Mäkké EVA kolesá
Koženkové sedadlo
Plyn sa pridáva stlačením pedála
Odpružené nápravy
Funkčné predné aj zadné svetlá
Štartovanie gombíkom
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 199,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky