PREDÁM oblasť Trnava
-44%

Kabelka MARELLA

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Čierna dierovaná kabelka MARELLA, vzatá asi 5x, top stav ako nová, žiadne poškodenia ani iné známky nosenia, bezchybný stav ako z obchodu, zaujímavá dierovaná kabelka v tvare vaku, tzv. "bucket bag", perfektná letná kabelka, hore sa uzatvára sťahovaním a tiež na magnetku, kabelka je zvonka čierna a zvnútra biela, čo pri dierovaní perfektne vynikne, a tým pádom kabelka nie je iba "nudná čierna", ale biele vnútro ju pekne oživí a vyzerá letne, preto sa pekne hodí aj k letnému outfitu (aj kvôli dierkam aj kvôli bielemu vnútru).
Čo sa týka viditeľnosti obsahu kabelky, tak pre cudzích ľudí sú viditeľné maximálne obrysy predmetov v kabelke, resp. že tam niečo je, ale to, o aký predmet sa presne jedná, je ťažko viditeľné resp.vôbec. Ja teda vôbec nie som "exhibicionista ;-) a vôbec nemám rada, keď mi ľudia vidia do kabelky, ale u tejto mi to vôbec nevadilo, pretože aj tak nie vidno, čo presne v nej máte ;-)
Kabelka sa nosí na pleci, popruh sa dá regulovať/predĺžiť. Kovové časti sú zlaté, vnútro krásne čisté biele, okrem možno dvoch mikrofliačikov, ktoré ani na fotkách nevidno.
Kabelka je vyrobená z kvalitnej odolnej ekokože, vyzerá celkom ako pravá koža.
Dodám s originál dustbagom.
Kúpená v butiku Marella v Centráli v BA za 120 EUR.
  • Veľkosť: M
  • Značka: MARELLA
  • Poštovné a balné: Podľa tarif SP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 45,00 EUR
Pôvodná cena: 80,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky