Miroslav H. (koryworld)

ID 270601 IČ 36902195
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prešov

Darčekové balenie kozmetiky LEVANDUĽA

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Darčekový balíček levanduľovej kozmetiky obsahuje:
olejový kúpeľ 100 ml, vonné vrecko s bylinkami (levanduľa) 1 ks, toaletné mydlo 100 g, krémový sprchový gél 100 ml.
Kozmetika s extraktom z bylín a vôňou levandule.
Olejový kúpeľ s olivovým a hroznovým olejom, extraktom z morskej riasy a vôňou levandule 100 ml- moderný prípravok osobnej hygieny pre kvalitnú starostlivosť o pokožku celého tela. Kombinácia jemných umývacích zložiek s eudermickými olejmi z olív (Olea Europaea) a hrozna vínnej révy (Vitis vinifera) zabezpečuje účinné a šetrné umývanie a zabraňuje nadmernému vysušovaniu pokožky. Receptúra je naviac vylepšená o extrakt z morskej riasy (Ulva lactuca).
Bylinky- vonné vrecko s levanduľou.
Toaletné mydlo s glycerínom, extraktom z bylín a vôňou levandule 100 g- jemné krémové toaletné mydlo s glycerínom a extraktmi zo žihľavy dvojdomej (Urtica dioica L.), harmančeka pravého (Chamomilla recutita), brezy bielej (Betula alba L.), nechtíka lekárskeho (Calendula officinalis L.), šalvie lekárskej (Salvia officinalis L.). Šetrne a účinne umýva pokožku celého tela bez jej nadmerného vysušovania.
Krémový sprchový gél s olivovým olejom, extraktom z bylín, jogurtovou aktívnou zložkou a vôňou levandule 100 ml- vhodný na umývanie celého tela. Ide o unikátnu kombináciu jemných látok s blahodárnymi účinkami olivového oleja, jogurtu a extraktov zo žihľavy dvojdomej (Urtica dioica L.), harmančeka pravého (Chamomilla recutita), brezy bielej (Betula alba L.), nechtíka lekárskeho (Calendula officinalis L.), šalvie lekárskej (Salvia officinalis L.) na pokožku. Obsahuje mliečne frakcie bohaté na proteíny, fermentované jogurtovými kultúrami (Streptococcus thermophilus a Lactobacillus bulgaricus) s obsahom laktózy, vitamínu A, vitamínov skupiny B a minerálov.
  • Značka: BOHEMIA GIFT
  • Poštovné a balné: 2,00 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 11,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky