Miroslav H. (koryworld)

ID 270601 IČ 36902195
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prešov

Darčekové balenie kozmetiky LEVANDUĽA

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Darčekové balenie "Lavender SPA". Kozmetický balíček s bylinným extraktom a vôňou levandule obsahuje: sprchový gél 200 ml, pena do kúpeľa 250 ml, vlasový šampón 200 ml.
Zabalené v darčekovom papieri, previazané stuhou.
Krémový sprchový gél s olivovým olejom, extraktom z bylín, jogurtovou aktívnou zložkou a vôňou levandule - vhodný na umývanie celého tela vrátane vlasov. Unikátna kombinácia jemných umývacích látok s blahodárnymi účinkami olivového oleja, jogurtu a extraktov zo žihľavy dvojdomej (Urtica dioica L.), harmančeka pravého (Chamomilla recutita), brezy bielej (Betula alba L.), nechtíka lekárskeho (Calendula officinalis L.), šalvie lekárskej (Salvia officinalis L.) na pokožku. Obsahuje mliečne frakcie bohaté na proteíny, fermentované jogurtovými kultúrami (Streptococcus thermophilus a Lactobacillus bulgaricus) s obsahom laktózy, vitamínu A, vitamínov skupiny B a minerálov.
Krémová pena do kúpeľa s olivovým olejom a extraktom z bylín, jogurtovou aktívnou zložkou a vôňou levandule - vhodná do kúpeľa celého tela vrátane vlasov. Ide o unikátnu kombináciu jemných látok s blahodárnymi účinkami olivového oleja, jogurtu a extraktov zo žihľavy dvojdomej (Urtica dioica L.), harmančeka pravého (Chamomilla recutita), brezy bielej (Betula alba L.), nechtíka lekárskeho (Calendula officinalis L.), šalvie lekárskej (Salvia officinalis L.) na pokožku. Obsahuje mliečne frakcie bohaté na proteíny, fermentované jogurtovými kultúrami (Streptococcus thermophilus a Lactobacillus bulgaricus) s obsahom laktózy, vitamínu A, vitamínov skupiny B a minerálov.
Jemný vlasový šampón s extraktom z bylín a vôňou levandule - nový vlasový šampón s osvedčenou zmesou extraktov zo žihľavy dvojdomej (Urtica dioica L.), harmančeka pravého (Chamomilla recutita), brezy bielej (Betula alba L.), nechtíka lekárskeho (Calendula officinalis L.), šalvie lekárskej (Sa
  • Značka: BOHEMIA GIFT
  • Poštovné a balné: 2,00 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 16,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky