Dušan M. (dusan22)

mimibazar.sk/dusan22
ID 47612
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trenčín

***TUPPERWARE - Lis na cesnak***

Nový tovar k prodeji

Lis na cesnak je vyrobený z pevného plastu v kombinácii s nehrdzavejúcou oceľou. Jeho pomocou odkrojíte konce strúčikov cesnaku, odstránite šupku a cesnak prelisujete. Potom výrobok ľahko umyjete, pretože je veľmi dobre rozmontovateľný.

Rozmery:
17 x 3,1x 6cm

Popis výrobku:
Výrobok sa skladá zo spodnej rukoväti s otvorom na bezpečné uchopenie, z oceľového pásika a z vrchnej rukoväti.

Odkrojenie koncov strúčikov cesnaku
Uchopte spodnú rukoväť Lisu na cesnak do ruky a palcom pridržte oceľový pásik. Druhou rukou priložte špičku strúčika cesnaku medzi rukoväť a kovový pásik a pritlačte. Koniec strúčika sa odkrojí.

Uvoľnenie a odstránenie šupky
Po odkrojení špičiek strúčikov sa šupka cesnaku väčšinou uvoľní tak, že sa dá ľahko ošúpať. Ak to tak nie je, pritlačte kovový pásik na spodnú rukoväť, položte strúčik s odkrojenými koncami na rovnú plochu kovového pásika a pritlačte naň svetlo sivou rukoväťou. Hneď ako pocítite, že šupka praskla, zdvihnite rukoväť. Šupku teraz veľmi ľahko ošúpete.

Prelisovanie cesnaku
Položte očistený strúčik cesnaku do lisu. Uzavrite lis (pritlačte sivú rukoväť). Cesnak teraz prelisujete tak, že buď tlačíte obe rukoväte proti sebe, alebo položíte lis na pracovnú podložku a silno zhora zatlačíte dlaňou na hornú rukoväť.

Čistenie výrobku
Lis na cesnak celkom rozoberte a kovový pásik jemne kefkou umyte z oboch strán. Výrobok je taktiež možné umývať v umývačke riadu.

Rukoväte Lisu na cesnak sú zaoblené a dobre padnú do ruky. Používanie je ľahké pre pravákov i ľavákov a to dokonca i vtedy, ak nemáte v rukách dosť sily.

Tvar výrobku a ostré otvory v kovovom pásiku uľahčujú prelisovanie cesnaku takmer bezo zvyšku
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: 2,8 EUR
  • Už odpovedalo 12 záujemcov
cena: 19,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky