Dagmar B. (BBDA)

ID 102045 IČ 32021658
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Banská Bystrica
-20%

Luxusná crossbody kabelka Daniele Donati károvaná

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Firma Deniels Ltd., výrobca značky Daniele Donati pochádza z Rigy a je popredným lotyšským výrobcom kabeliek a doplnkov. Tím dizajnérov je stále aktívny, aby Vám priniesol tie najnovšie hity roka.
Výrobky značky Daniele Donati sú povestné svojou kvalitou za prijateľnú cenu. Výrobca sleduje módne trendy a vo svojich kolekciách dáva vyniknúť eleganciu a praktickosti. Kvalitné spracovanie s dôrazom na detail a funkčnosť, dôkladný výber kvalitných materiálov, moderné farby - to je značka Daniele Donati.

Luxusná crossbody kabelka Daniela Donati v prevedení káro. Kabelka má dve samostatné priehradky uzatvárateľné zipsom. Vo vnútri jednej priehradky sa nachádza vrecko uzatvárateľné zipsom , v druhej priehradke sa nachádzajú dve otvorené vrecká napr. na mobilný telefón. Na zadnej strane sa taktiež nachádza vrecko uzatvárateľné zipsom. Vnútro kabelky je podšité kvalitnou látkou. Ku kabelke je prídavné ramienko, takže ju môžete nosiť na pleci, alebo crossbody. Menšia, ale priestranná kabelka do ktorej zmestíte všetko potrebné.

Farba: károvaná
Materiál: kvalitný syntetický
Kod: 2194
  • Rozmery: výška x šírka x hĺbka 17 x 24 x 11 cm
  • Značka: DANIELE DONATI
  • Poštovné a balné: podľa tarif pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 31,20 EUR
Pôvodná cena: 39,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky