PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

PALMOVÝ CUKOR-100% náhrada bieleho jedu :-D

Nový tovar k prodeji

Ekologicky cukor s medovou príchuťou je získaný zahusťovaním sladkej miazgy z palmy olejnatej.Cukor je nerafinovaný=nebielený.Má nízky glykemický index 41 (hladina cukru sa na rozdiel od bieleho a ovocného cukru zvyšuje len pozvoľna a nezaťažuje tak pankreas).
Vhodný je pre deti,(v niektorých krajinách sa dáva novorodencom a deťom na podporu vývoja a rastu),má lahodnú medovú chuť a nespôsobuje hyperaktivitu ako nezdravý biely cukor.Je vhodný pre diabetikov,nemá horkú príchuť ako stévia a nespôsobuje výkyvy hladín krvného cukru a hypoglykémiu. Ľudom trpiacim cukrovkou sa odporúča viac kokosový cukor s nižším glykemickým indexom.Palmový cukor je zásaditý.Obsahuje od prírody 24 rôznych látok, napr. Vitamín B12, minerály a aminokyseliny.Použitie na sladenie nápojov, koktailov,čajov,jedál,vločiek,zmrzlín,pudingov,na varenie,pečenie.Jeho sladivosť je 86% bieleho cukru,v receptoch je možné nahradiť biely cukor v pomere 1: 1,5.Bez farbív a konzervantov.Kúpou tohto produktu podporujete nadáciu Masarang,ktorá bojuje proti výrubu pralesa,prirodzeného prostredia ohrozených orangutanov.
  • Rozmery: 500g balenie Vám pomôže aj na Odkysleni organizmu,bez výkyvov glykemického indexu,odstráni bolesti hlavy,normalizuje cukor v krvi,postupne uvoľňuje energiu,podpora trávenia+stolice,čistí dýchacie cesty,podporí krvotvorbu,...
  • Veľkosť: M
  • Značka: ARENGA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky