PREDÁM oblasť Nové M. nad Váhom

Peg perego book denik

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Predám kočík trojkombináciu – vanička – vajíčko - športový kočík Peg Pérego Book Plus S Completo Modular 2015 v prevedení DENIM. Je vhodný pre deti od 0 do 3 rokov, pre chlapčeka aj dievčatko.

Podvozok sa dá ľahko zložiť a rozložiť jednou rukou. V zloženom stave je veľmi kompaktný a stojí samostatne. Predné kolieska sa otáčajú v rozsahu 360°, ale dajú sa aj zafixovať v priamom smere (vhodné pri tlačení po snehu). Kočík je pri prechádzkach veľmi ľahko ovládateľný jednou rukou. Rukoväť sa dá výškovo nastaviť. Súčasťou podvozku je aj pevný a priestranný košík v ktorom sa dá pohodlne odviezť čo potrebuje pre bábo, alebo kľudne aj väčší nákup. Všetky tri nadstavby podvozku (vajíčko, vaničku aj šporťák) môžete na konštrukciu nasadiť v smere jazdy alebo smerom k vám.

Vajíčko je značky Primo Viaggio SL. Dá sa plnohodnotne využiť ako autosedačka (bolo aj víťazom testu bezpečnosti). Opierka hlavy sa dá výškovo nastaviť. Vajíčko obsahuje aj anatomickú vložku pre novorodencov. Má 3-bodový bezpečnostný pás, nastaviteľnú striešku s UV ochranou a madlo na prenášanie. V aute sa dá upevniť buď bezpečnostným pásom alebo aj na Isofix základňu.

Vanička NAVETTA XL sa dá použiť tiež ako kolíska alebo postieľka. Je vhodná pre deti od 0 do 10 kg. Má výškovo nastaviteľnú opierku chrbátika a nôh (dieťatko sa dá polohovať, čo je vhodné napr. pri detičkách s refluxom). Poťah je vetru vzdorný. Panoramatická strieška sa dá sklopiť do rôznych polôh a obsahuje aj sieťku zabezpečujúcu lepšiu cirkuláciu vzduchu.

Športový kočík Switch Completo je vybavený nastaviteľnou strieškou s UV ochranou, nánožníkom s vreckom na zahriatie ručičiek dieťatka a pršiplášťom. Opierka chrbátika sa dá polohovať od ľahu až po vzpriamený sed dieťatka. Opierka nôh je tiež polohovateľná. Športový kočík je vybaven
  • Značka: PEG-PÉREGO
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 380,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky