Ján Š. (Bibishop-befado)

ID 155579 IČ 36871508
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Detva

PROTETIKA ... topánky IBIS veľ.27 SKLADOM

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Poštovné ZDARMA pri kúpe 2 párov z nášho albumu.....Kvalitné certifikované topánky z najnovšej kolekcie, celokožené, ortopedické topánky s koženou tvarovanou klenbou,
POZOR : Stav skladu sa nám mení, prosím informujte sa, či máme dostupnú veľkosť, prípadne aký máme v ponuke náhradný model !!!
v ponuke u nás aj iné vzory, výmena je možná, záruka 2 roky samozrejmá....väčšina tovaru hneď k odberu, pri kúpe 1páru poštovné 1,65€, pri 2 pároch obuvi z nášho albumu poštovné ako vždy zdarma...platí aj na prezuvky...protetika, befado....rezervujte si svoj model a veľkosť včas, čoskoro bude vypredaný....
Zdravotná obuv Protetika používa pri výrobe len atestované prírodné materiály. Tiež pôsobí na správne držanie tela a celkový harmonický vývoj dieťaťa.
Kvalitné ortopedické topánočky, celokožené zn. PROTETIKA. Vo vnútri s veľmi dobrou tvarovanou klenbou pre podporu pozdĺžnej a priečnej klenby.
PROTETIKA značku obuvi určite netreba predstavovať, jej tvar napomáha správnemu vývoju chodidla vášho dieťaťa. Použité sú atestované prírodné materiály, ktoré zabezpečujú nezávadnosť obuv.
...tovar skladom
...nový tovar každý týždeň
...vyberateľná stielka
...anatomická stielka
...fixácia päty
...prírodný materiál
  • Veľkosť: 27
  • Značka: PROTETIKA
  • Poštovné a balné: pri 2 pároch obuvi z albumu ZDARMA EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 35,80 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky