PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Svidník

ŠÍPKOVÝ OLEJ bio

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100% olej lisovaný za studena zo semien Olej je bez umelých konzervačných látok a umelých farbív.
Šípkový olej je prekvapujúco účinný – výrazne redukuje jazvy, vrásky, pôsobí proti starnutiu pleti. Výrazne regeneruje pokožku a navracia jej pôvodnú farbu a jas. Ďalšia významná štúdia bola robená v roku 1988 na ženách vo veku medzi 25 -35 rokov. Všetky vykazovali známky predčasného starnutia pleti. / vrásky, pigmentové škvrny, strata jasu./. Po 4 mesiacoch každodenného !! používania šípkového oleja väčšinou vrásky a škvrny úplne zmizli alebo boli výrazne redukované. Práve preto sa šípkový olej stáva súčasťou drahých protivráskových krémov a je hojne vyžívaný aj kozmetickej a lekárskej praxi. Šípkový olej obsahuje vitamín A v prírodnej forme – ten nám pomáha bojovať proti starnutiu pokožky, je potrebný pri obnove buniek a pomáha k prirodzenému nárastu kolagénu a elastínu v tkanivách. / zlepšuje elasticitu/ . Obsahuje tiež vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín a vitamínu E.
Šípkový olej bol úspešne aplikovaný na tieto kožné defekty: strie, poškodenie UV žiarením / výborné po lete/ , jazvy po operáciách, akné, popáleninách, ekzémy, psoriáza, vrásky, predčasné starnutie pleti , pigmentové škvrny, popáleniny – odporúčame do šípkového oleja pridať aj éterický olej levandule , starecké škvrny, rozštiepené nechty, suché a poškodené vlasy, veľmi vhodný pre tehotné ženy a bábätká
Vnútorné použitie- je zdrojom vitamínu A, minerálov a nenasýtených mastných kyselín. Má regeneračné účinky, podporuje imunitu a zlepšuje krvný tlak. je takzvaný suchý olej – to znamená ,že sa rýchlo vstrebáva do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty. Je extrémne hydratačný a preniká do pokožky okamžite. Tento olej môžete používať priamo v čistej forme, alebo pridat do krémov.
  • Rozmery: 50 ml- 7,95€, 100ml - 10,90€, 100ml s pumpou -12,70€, 250 ml- 21,70€
  • Značka: BIOPURUS
  • Poštovné a balné: 1,70 vid pdm predaja - podla váhy EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,95 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky