PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť ČESKÁ REPUBLIKA

Tehotenské softshellové nohavice zimné s fleecom

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Softshellové nohavice Silvie sme začali šiť na základe veľkej pooptávky po našom prvom type softshellových tehotenských nohavíc, ktoré sme šili asi jediní na slovenskom trhu (ak vieme :-)). Pustili sme sa do ich výroby vychádzajúc zo skúseností s absolútnym nedostatkom tehotenských športových nohavíc do chladného počasia.

Novým strihom Silvie prinášame ešte "vychytanejšie" typ- hlavným rozdielom je vysoký pás na bruško, voľnejší strih (hlavne cez boky a stehná), dve funkčné vrecká na zips ao 2cm dlhší nohavice s reguláciou (dajú sa stiahnuť a tým aj zrkátit a vyzerá veľmi dobre aj na menších ženách, bez toho aby si ich museli nechať skracovať). Navyše sú tieto nohavice ozdobne prešívané, čo je nielen pekné, ale aj dômyselné vďaka zmenšujúcemu efektu na pozadí. :-)

Softshellové nohavice využijete od jesene do jari. Ak pod ne v zime použijete pančucháče alebo legíny, vystačíte s nimi aj na snehu.

Nohavice sú ušité zo softshellu- zloženie softshellu je: vrchná vrstva 100% polyester, membrána 100% polyuretán, vnútorná vrstva fleece (= 100% polyester) v sile cca 320 g / m2. Odolnosť materiálu: 10.000 vodný stĺpec, 3.000 priedušnosť g / m2 / 24hod. Softshell je vynikajúci moderný materiál, v ktorom sa budete v chladnejších aj naozaj chladných dňoch cítiť výborne, a vydrží Vám leta, je naozaj veľmi odolný. Zároveň nie je potrebné ho neustále prať, hocikedy stačí len umyť ho vlhkou handričkou.

Tieto nohavice majú vysoký bavlnený úpletový pás na bruško (94% bavlna + 6% elastan), rovnaký ako u našich legín. Tento pás Vám zahreje bruško a chrbát, aj keď sa ohnete, môžete ho ale aj prehnúť napoly a mať ho pod bruškom, či Vám to tak bude pohodlnejšie. Zároveň Vám možnosť ohrnutie pásu umožní nosiť nohavice aj po pôrode. Aj pôrode oceníte látku na pleciach, ktorá Vás zahreje, a pri
  • Veľkosť: 40
  • Značka: JOŽÁNEK
  • Poštovné a balné: 3,99€ ZÁSILKOVNA Z-Point nebo sl pošta; PPL 5,99€; EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 42,75 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky