Jana Korduliaková (JameeShop)

ID 215477 IČ 46983601
ODKAZ NOVÝ TOVAR oblasť Čadca

Registrujte sa - nakupujte so zľavou - zarábajte!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Novinka na Slovenskom trhu, využite svoju šancu a registrujte sa úplne zdarma a bez záväzkov ešte dnes!

Liečivá kozmetika, potravinové doplnky, bylinné vložky a čistiace prostriedky pre ekologickú domácnosť za naozaj skvelé ceny!

O spoločnosti:
Spoločnosť TianDe vyrába liečivú kozmetiku, tzv. kozmeceutiku a potravinové doplnky obsahujúce vyššie percento prírodných zložiek, s využitím najnovších technológií a rešpektovaním originálnych tibetských, čínskych a altajských receptúr. Pri výrobe sú používané len vysoko kvalitné suroviny, rastliny pestované v ekologicky čistých oblastiach Tibetu a Číny a ich zber prebieha podľa lunárneho kalendára vyškolenými odborníkmi.
Kozmetika tianDe má vysoko regeneračné vlastnosti, jej účinné aktívne látky pôsobia na pokožku s tzv. transdermálnym efektom, čiže preniká svojimi aktívnymi časticami až do najhlbších vrstiev pokožky a pôsobí až na úrovni buniek. Produkty sú vyrábané najmodernejšími technológiami, napr. nanotechnológiou s využívaním prírodných zdrojov antioxidantov.
Vďaka vysokému percentuálnemu obsahu prírodných zložiek sa produkcia tianDe líši vysokou účinnosťou a jemným pôsobením na organizmus. Harmonizuje ľudský organizmus ako zvnútra, tak aj zvonku.
Pri výrobe produktov firmy TianDe sa využívajú len vysoko kvalitné suroviny - rastliny, ktoré sú pestované v prírodných podmienkach, v ekologicky čistých oblastiach Číny a Tibetu, a sú vyberané špeciálne vyškolenými ľuďmi v určitých obdobiach podľa lunárneho kalendára. Aj voda používaná v kozmetike, sa získava z minerálnych prameňov a hlbokého mora.
Každý výrobok TianDe má vo svojom zložení len vzácne prírodné ingrediencie z liečivých rastlín (ženšen, zázvor, lotos, laminaria ...), éterické oleje (z ylang ylangu, jazmínu, rozmarínu, mandlí ...), unikátne zložky živočíšneho p
  • Rozmery: Ponuka produktov, zľavy a akcie u mňa v albume.... V prípade záujmu o viac informácií, zaslanie katalógu, alebo registráciu ma neváhajte kontaktovať!
  • Značka: TIANDE
  • Už odpovedal jeden záujemca

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky