PREDÁM oblasť Bratislava
-51%

Lyžiarky Rossignol šírka 102 flex 80

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Kupované nové, ale zle nám poradili, sú synovi veľké, lyžoval v nich, preto sú používané, bežné známky nosenia, pravidelne sušené (každý večer na sušiakoch), nie sú potuchnuté ani vydraté papuče, jedine skelet má známky používania. Popis z netu:
Lyžiarky Synergy Sensor2 80 poskytujú tolerantný, pohodlný fit bez straty na výkone. Sensor2 technológia má šírku 102mm pre podporu prednej časti chodidla, spevnenie päty s asymetrickým puzdrom na prsty. Sensor Fit technológia rieši problém pohodlia pre všetky zóny, cirkulácie krvy v chodidle a tepelnej izolácie. Synergy Sensor2 80 sú všestranné a tolerantné all-mountain lyžiarky pre pokročilých alebo mierne pokročilých lyžiarov.
INDEX TVRDOSTI / FLEX INDEX80
VRCHNÁ ČASŤ SKELETU :POLYOLEFIN + POLYOLEFINOVÁ VLOŽKA
SPODNÁ ČASŤ SKELETU POLYOLEFIN
SENSOR 2– v skelete Sensor² je medzipodošva sústredená na spojenie 2 hlavných bodov chodidla so skeletom v prednej časti chodidla. Priame spojenie s reakčným pevným inzertom vytvára intenzívnejšiu energiu, ovládanie a lepší cit.
VNÚTORNÁ PAPUČATHERMO FIT PLUS
THERMO FIT PLUS– anatomický tvarovací materiál vo výplni papuče vytvára pohodlnú papuču, ktorá sa teplom prispôsobí nohe. Thermo Fit Plus je o niečo tvrdší ako Thermo Fit. Je pre športovo zdatnejších lyžiarov.
DIAGONÁLNE PRACKY– Patentované diagonálne pracky sú orientované v diagonálnom smere, čím poskytujú efektívnejšie a pohodlnejšie stiahnutie skeletu.
  • Rozmery: vn.dl. na nohu 29- 29,9 cm podľa odporúčaní odborníkov
  • Veľkosť: 43.5
  • Značka: ROSSIGNOL
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 99,99 EUR
Pôvodná cena: 199,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky