Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

Elektrické autíčko Volkswagen Touareg

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

SKVELÁ NOVINKA PRE ROK 2018! LICENCOVANÉ AUTÍČKO VW TOUAREG S 2,4Ghz DIAĽKOVÝM OVLÁDANÍM, PLYNULÝM ROZBEHOM, OTVÁRACÍMI DVIERKAMI, ODPRUŽENÍM, KLÚČOM NA ŠTARTOVANIE A AKO JEDINÉ S 5 BODOVÝM BEZPEČNOSTNÝM PÁSOM-Elektrické autíčko Volkswagen Touareg, EVA kolesá, čalúnené sedadlo, 2,4 GHz DO, kľúč, 2 X MOTOR, biele, USB, FM Rádio, Bluetooth, SD karta, odpruženie, 5 bodový pás, ORGINAL licencia-Jedna široká sedanka hnedým koženkovým čalúnením
USB, vstup pre SD kartu, FM Rádio, Bluetooth
5 bodový bezpečnostný pás
Mäkké EVA polymerové kolesá
NÚDZOVÁ BRZDA NA DIALKOVOM OVLÁDANÍ
2,4 GHz dialkové ovládanie
Kľúč na štartovanie
Odpružené nápravy-Autíčko Volkswagen Touareg má moderný vzhľad, otváracie dvere, FM rádio, Bluetooth, vstup pre SD kartu a USB, originálne znaky a logo, kvalitné materiály a spracovanie. Má jednu širokú sedačku. Mäkké EVA polymérové kolesá - Vám zabezpečia tichú jazdu a sú odolné voči prasklinám, príp. nalomeniu! Autíčko je taktiež vybavené svietiacími svetlami a podsvietenou palubovkou. 2 tlačidlá pre efektnú húkačku, modernú muziku a pesničky, prípojka pre MP3, USB, SD kartu a ovládanie hlasitosti zvuku a efektov. Pre bezpečnosť dieťaťa je na sedačke nastaviteľný bezpečnostný pás - 5 bodový pre lepšiu fixáciu.

Otváracie dvere, zvukové efekty, indikátor stavu batérie , 2 x motor, s náhonom oboch zadných kolies, 3 rýchlosťami vpred a 1 vzad, vďaka tejto výbave je vhodný aj pre jazdu v teréne .

Možnosť aj pre menšie deti – vďaka nastaveniu nižšej rýchlosti a plynulému rozbehu!!!

Po zošliapnutí plynového pedálu sa autíčko rozbehne, pričom je rozjazd riadený elektronicky tak, aby bol plynulý. Vďaka tomu pri zošliapnutí pedálu nedochádza k nepríjemnému trhnutiu pri rozjazde.

Jazdou v tomto fantastickom značkovom aute bude vaše dieťa všade stredobodom
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 287,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky