Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Krémová vlasová maska ​​KERATIN + chinín 260 ml

Nový tovar k prodeji

Unikátne spojenie regeneračného keratínu a chinínu, pre Vaše krásne vlasy. Chinín - tradičná prísada vlasovej kozmetiky už od roku 1860 (Eau de Quinine). Chinín potláča rast niektorých mikróbov, zvlášť kvasiniek, zároveň stimuluje kožnú mikrocirkuláciu a tým podporuje krvné zásobovanie vlasových korienkov. Je dokázané, že obmedzuje vypadávanie vlasov. Unikátna a intenzívna regenerácia všetkých typov vlasov. Keratínový hydrolyzát z ovčej vlny obsahuje aminokyseliny zhodné s aminokyselinami ľudských vlasov. Pôsobením keratinového hydrolyzátu dochádza k unikátnemu zregenerovaniu "zošitiu" štruktúry vlasov. Vlasy sa spevnia, nelámu sa, neštiepia, sú hladké a lesklé. Maska je doplnená o regeneračný panthenol, o rastlinný lecitín a o tradičné kofeín. Lesk a hladkosť vlasov sú podporené prídavkom vzácneho makadamiového oleja. Po aplikácii masky dochádza k zväčšeniu objemu účesu a na zvýšenie lesku vlasov.

Použitie: Na vlasy umyté šampónom a prepláchnuté vodou naneste potrebné množstvo prostriedku a tento do vlasov a do vlasovej pokožky po dobu asi 20 sekúnd riadne vmasírujte. Na vlasy s maskou natiahnite igelitový sáčok, potom zabaľte do osušky a ponechajte prehriať 15-20 min. Opláchnite a upravte bežným spôsobom. Používajte pravidelne. Vykazuje rozčesávatelnost vlasov, zväčšuje ich objem.

Neobsahuje silikóny, ropné produkty, SLS, SLES, syntetické farbivá, parabény a pod. Žiadny iný prípravok nemá zloženie ako Vlasová maska ​​Keratín + Chinín. Jemná bezalergénna parfumácia. Použitá konzervačná látka sa po aplikácii prípravku na vlasy postupne odparuje. Šetrný k Vám i k prírode. Nesľubuje, vie.
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky