Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Bezoplachový kondicionér KERATIN + chinín 260 ml

Nový tovar k prodeji

Unikátne spojenie regeneračného keratínu a chinínu, pre Vaše krásne vlasy. Chinín - tradičná prísada vlasovej kozmetiky už od roku 1860 (Eau de Quinine). Chinín potláča rast niektorých mikróbov, zvlášť kvasiniek, zároveň stimuluje kožnú mikrocirkuláciu a tým podporuje krvné zásobovanie vlasových korienkov. Je dokázané, že obmedzuje vypadávanie vlasov. Unikátna a intenzívna regenerácia všetkých typov vlasov. Keratínový hydrolyzát obsahuje aminokyseliny zhodné s aminokyselinami ľudských vlasov. Používaním kondicionéru Keratín dochádza k doplneniu vlasovej štruktúry narušenej slnečným žiarením, farbením, trvalou onduláciou, fénovaním, odfarbovaním a starnutím. Vlasy sa spevnia, vráti sa ich pružnosť a lesk, nestrapkajú sa. Kondicionér je doplnený o regeneračný pantenol a o rastlinný lecitín. Regenerácia a výživa Vašich vlasov je podporená makadamiovým olejom s mnohými vitamínmi. Pre maximalizáciu regeneračného účinku je prípravok obohatený o hlavnú aktívnu spevňujúcu zložku keratínu, o cysteín. Prípravok je obohatený o kofeín, ktorý podľa štúdií tiež obmedzuje vypadávanie vlasov.

Použitie: Na vlasy umyté šampónom a prepláchnuté vodou nastriekajte potrebné množstvo prostriedku a tento do vlasov po dobu asi 20 sekúnd riadne vmasírujte. Vysušte uterákom, neoplachujte. Ďalej upravte bežným spôsobom. Pre maximalizáciu regenerácie môžete použiť ďalšie prostriedky rady Keratín + Chinín. Používajte pravidelne, bezoplachový kondicionér vyživuje vlasy po mnoho hodín. Vykazuje vysokú rozčesávatelnost vlasov, zväčšuje ich objem. Obsah fľaštičky vystačí až na 100 použití.

Šetrný k Vám i k prírode. Neobsahuje silikóny, ropné produkty, SLS, SLES, syntetické farbivá, parabény a pod. Jemná bezalergénna parfumácia.
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky