Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-26%

XYLOFFE - 400 g - brezový cukor

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Krátky popis

Balenie: 400g

Brezový cukor, tiež nazývaný aj Xylitol, je druh prírodného cukru získavaný z kôry a dužiny brezy. Aj keď sa chuť a vzhľad Xyltolu oproti klasickému bielemu cukru výrazne neodlišuje, Xylitol je opak cukru. Prevláda množstvo názorov, že klasický či už biely alebo hnedý cukor je pre ľudsky organizmus škodlivý. Xylitol má na rozdiel od klasického rafinovaného cukru viacero možnosti použia, a to hlavne u ľudí s problémami spracovania cukrov v tele - pričom sa zachová pocit sladkosti.

Pre koho je Xylitol určený?

Aj keď je Xylitol odporúčaný každému ako náhrada za rafinovaný cukor, jeho konzumácia sa odporúča najmä ľudom pri redukčných diétach, zástancom zdravého životného štýlu, tehotným ženám trpiacích tehotenskou cukrovkou a najmä diabetikom či už I. alebo II. typu. Xylitol má oproti klasickému cukru množstvo výhod, avšak jeho hlavnou výhodou je jeho glykemický index. Tým, že Xylitol má oproti klasickému rafinovanému cukru nízky glykemickým index, pomáha udržať normálnu hladinu glukózy v tele. Xylitol je ideálne sladidlo pre diabetikov.



Čím je pomalšie štiepenie, tým je nižší index. Čím je index nižší, tým stabilnejšia zostáva hladina krvného cukru. Ak je glykemický index vyšší ako 70, považuje sa za vysoký. Ak je nižší ako 55, je nízky. Z glykemického indexu Xylitolu (7) jasne vyplýva, že hladina krvného cukru zostáva nízka a požiadavky tela na inzulín sa podstatne znižujú. Nízky glykemický index Xylitolu nielen pomáha udržať úroveň krvného cukru, ale pomáha aj pri prejedaní sa a nadváhe. Xylitol sa v tele absorbuje a metabolizuje pomaly a postupne, pričom zväčšuje pocit nasýtenosti Pretože má o 40% menej kalórií ako cukor, Xylitol pomáh
  • Značka: NATURMEDIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,90 EUR
Pôvodná cena: 7,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky