PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bánovce nad Bebravou
-14%

BEPANTHEN MAST 100g 7.80 EUR

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

NOVE ZAPECATENE BALENIE

EXPIRACIA 10/2018

DOSTUPNYCH JE VIAC KUSOV

Bepanthen® masť chráni batoľatá pred vznikom zaparenín a vie ich tiež účinne vyliečiť. Rovnako liečivo pôsobí aj na podráždené prsné bradavky kojacich žien. Vyznačuje sa rýchlym hojivým účinkom a vďaka svojmu zloženiu je vhodná i pre citlivú detskú pokožku, a to dokonca i u predčasne narodených detí.

Bepanthen® masť neobsahuje žiadne dráždivé látky, ako sú konzervačné prísady, parfumy, dezinfekčné látky či farbivá. Možno ju preto používať pravidelne, bez toho, aby hrozilo nejaké riziko. Masť sa ľahko rozotiera, je bez zápachu a pokožku ju dobre znáša. Jej preventívny a liečebný účinok pri zapareninách potvrdzujú klinické štúdie. Upokojí tiež suchú, alebo podráždenú pokožku (napríklad v prípade potničiek alebo atopického ekzému).

Bepanthen® masť obsahuje 5% dexpanthenolu (provitamínu B5). Táto účinná látka posilňuje prirodzené liečebné procesy, pôsobí protizápalovo a podporuje produkciu kolagénu a elastínu v kožných bunkách. Má status G.R.A.S. (Generally Recognized As Safe) – to znamená, že ani vo vysokých dávkach nevykazuje toxické vlastnosti a môže byť súčasťou potravín. Ukľudňujúce účinky prípravku sú výsledkom pôsobenia očisteného lanolínu, ktorý vďaka svojej mastnej konzistencii vytvára na pokožke dlhodobo pôsobiacu ochrannú vrstvu.

Bepanthen® masť spĺňa sedem vlastností optimálneho preparátu pre starostlivosť o detskú pokožku, ktoré stanovil tím európskych odborníkov na detskú dermatológiu.

Bepanthen® masť spĺňa všetkých 7 štandardov podľa štúdie Dr. Athertona, detského dermatológa z Ormondskej detskej kliniky v Londýne.
  • Značka: BEPANTHEN
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,80 EUR
Pôvodná cena: 9,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky