AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín
-41%

Lancome Hydra zen anti-stress 3x15ml= 45ml AKCIA!!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

Ihned k odberu, balenie presne ako na hlavnej fotke až 3 kusy x 15ml=45ml celkovo, ručím za originalitu!!!!LANCOME Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream 15 ml , balenie v skle, nové, nikdy nepoužívané!!!
teraz za výbornú cenu, neváhajte, úžasný krém, vrelo odporúčam!!!! mám s ním výborné skúsenosti!!!!PC za takýto krém 50ml v parfumérke od 60 EUR a viac!!!! oplatí sa!!!!
Jedinečná, ľahká, gélovo-krémová štruktúra sa rozpúšťa priamo na pokožke a tým pleť intenzívne hydratuje, upokojuje a dokonale chráni. Práve preto je tento krém ideálny do horúceho počasia. Dlhodobo hebká, chránená, zdravo rozjasnená pleť. Unikátna technológia Neurocalm TM upokojuje a chráni pleť proti nepriaznivým vplyvom, pôsobí tiež na nervové zakončenia a tým zmierňuje nepríjemný pocit. Lipidy a kyselina hyaluronová dodajú vašej pokožke hydratáciu na celých 24 hodín. Dermatologicky testované, hypoalergénne.
Typ pleti:

Vhodné pre všetky typy pleti aj citlivú.
Aplikácia:

Používajte každé ráno na vyčistenú tvár a krk.
Aktívne látky:

Neurocalm ™ - chráni pleť proti nepriaznivým vplyvom, pôsobí tiež na nervové zakončenia a tým zmierňuje nepríjemný pocit.
Rastlinné výťažky - pôsobia proti dehydratácii, upokojujú pleť, posilňujú unavenú pleť a viditeľne ju rozjasňujú.
Hydratačné mikrokapsule - Lipidy a kyselina hyaluronová - dodajú vašej pokožke hydratáciu na celých 24 hodín, napomáhajú vypínať mimické vrásky spôsobené dehydratáciou.
Obsah: 3x15 ml, original výrobok, značka Lancome, balenie bez krabičky nakoľko boli súčasťou kozm.setu vrelo odporúčam!!!ihned k odberu!
  • Veľkosť: 45
  • Značka: LANCOME
  • Poštovné a balné: 1,80 EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 29,99 EUR
Pôvodná cena: 50,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky