Miroslava S. (babyd)

ID 5885 IČ 45845921
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín

Kolobežka Poppet 3v1 2018

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Nový prírastok vo vozovom parku Zopa urobí radosť deťom už od 12 mesiacov a rodičov poteší svojou chytrou variabilitou. Robustná konštrukcia z hliníka v kombinácii s kvalitnými plastami, zaručí odolnosť, dlhú životnosť a bezpečnosť. Poppet 3v1 má mäkčené sedadlo, úložný priestor a gumové kolieska s kvalitnými guličkovými ložiskami ABEC 7.

Podľa toho, ako vaše dieťa rastie, môžete Poppet 3v1 prispôsobovať jeho zručnostiam a aktuálnym požiadavkám. Poppet 3v1 možno použiť ako postrkovadlo, odrážadlo a kolobežku. Poppet 3v1 je dostupný v modrej a ružovej farbe.

Poppet 3v1 možno od 12 mesiacov dieťaťa použiť ako postrkovadlo, ktoré deťom poskytne oporu pri prvých, ešte neistých krôčikoch. Do postrkovadla nie je inštalovaná vodiaca tyč, takže dieťa sa pridržiava madielkom na boxe a získava tak potrebnú istotu pre svoju chôdzu.

Od 18 mesiacov veku môžete Poppet 3v1 využiť pre dieťa ako odrážadlo. Do konštrukcie môžete na zadnú stranu pripevniť vodiacu tyč, ktorá vám zaistí kontrolu nad jazdou dieťaťa. Mäkčené sedadlo možno odklopiť a využiť tak box na uloženie potrebných drobností.

Starším deťom urobí radosť Poppet 3v1 v podobe kolobežky. Tu sa nainštaluje vodiaca tyč, ktorá tu slúži ako riadidlá, a naopak sa odopne box so sedadlom pre najmenšie deti. Poppet 3v1 sa tak jednoduchým spôsobom premení na báječnú kolobežku.

3v1 postrkovadlo, odrážadlo, kolobežka
Robustná konštrukcia
Gumová kolieska s guličkovými ložiskami ABEC7
Mäkčené sedátko
Úložný priestor pod sedadlom
Vhodné pre deti od 12 mesiacov do 20 kg
Dve farebné prevedenia: bledo modrá a ružová
Jednoduchá údržba
  • Už odpovedalo 6 záujemcov
cena: 47,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky