REZERVÁCIA PREDÁM oblasť Bratislava
-56%

Rakytníček multivit želatínky s rakytníkom 60 ks

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

V decembri otvorene balenie - chyba max 10 kusov,.
Multivitamínové želatínky s príchuťou višne RAKYTNÍČEK obsahujú účinnú látku rakytník a zmes ovocných koncentrátov s vitamínmi. Výživový doplnok je vhodný pre deti od 3 rokov.
Popis produktu
Okrem rakytníka a 9 vitamínov obsahujú totiž až 15% ovocnej šťavy. Rakytník obsiahnutý v želatínkach posilňuje obranyschopnosť organizmu, prispieva k správnej činnosti zažívacieho traktu a má priaznivý vplyv na pokožku. Vďaka správnej kombinácii vitamínov pôsobí proti vyčerpaniu a únave. Želatínky sú vyrábané bez pridaného farbiva, sladidiel aj konzervačných látok.

Zloženie: Rakytník obsahuje niekoľko skupín účinných látok, ktoré aktívne prispievajú k zvýšeniu imunity. Má vysoký podiel vitamínu C a širokú škálu biologicky aktívnych látok. Rastlina rakytníka navyše obsahuje alkaloid hippophein, ktorý sa v žiadnej inej rastline nevyskytuje. Z tejto látky sa tvorí serotonín známy svojimi antidepresívnymi účinkami.
Glukózový sirup, cukor, voda pitná, želatína, zmes ovocných koncentrátov z višne 2% a bazy, sušená rakytníková šťava, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, leštiace zmes (kokosový rastlinný olej, leštiaca látka: karnaubský vosk E903), aróma: čerešňa, vitamíny : kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, tiamín hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, biotín, kyanokobalamín.
Balenie: Obsahuje 60 višňových želatinek.
Dávkovanie: 5 želatinek 3x denne rozžuť a prehltnúť.
Ďalšie dôležité informácie: • neprekračujte dennú odporúčanú dávku • nie je vhodné pre deti do 3 rokov • ukladajte mimo dosahu detí • uchovávajte v suchu a tme do 25˚C
  • Veľkosť: L
  • Značka: TEREZIA COMPANY
  • Poštovné a balné: 1,8 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,49 EUR
Pôvodná cena: 9,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky