ZĽAVA NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín
-27%

Nádherná penaženka CAVALDI červená pravá koža

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar ve slevě

Ihned k odberu-krásna elegantná dámska penaženka- značka CAVALDI - z pravej kože /vid vo vnútri na detailoch- Genuine leather/, nová, nikdy nepoužívaná!!! za originalitu ručím vrátením platby!! vrelo odporúčam,má úžasný dizajn motýlikov a kvetov a vo vnútri sú nápisy Cavaldi, balenie v strieborno-sivej krabičke, super aj ako darček, nebudeš ľutovať, Má elegantný a zaujímavý dizajn a množstvo miesta vo vnútri!!! Super tip na vianočný darček!!!
zvonku sú 2 priehradky na drobné otváranie na patent , vo vnútri sú priečinky na karty- doklady, ešte zo dve tri priehradky vo vnútri a malá priehradka so zipsom, vo vnútri krásny dizajn - nápisy kedže je červená, hovorí sa, že má priniesť dostatok penazí, je presne takáto ako na hlavnej fotke!!!
rozmery- šírka- cc.18,5cm, výška- cc. 9cm, hlbka- cc.3,5cm
veľkosťou je podľa mna akurát-
Original výrobok, značka CAVALDI, balenie s krabičkou, neváhajte teraz za úžasnú cenu, Pc za takéto penaženky v obchodoch okolo 25-30 Euro!!!Super tip na darček!!!
Porekadlo o červených peňaženkách sa odvíja od starodávneho čínskeho umenia Feng-shui. Predstavuje harmóniu energie v našom priestore a vyjadruje správnu vec, na správnom mieste, v správny čas. Podľa tejto teórie predstavuje červená farbu ohňa – moci a energie. Červená môže znamenať nebezpečenstvo alebo radosť, priťahuje pozornosť a dáva pocit tepla.
Červená priťahuje biznis a to znamená prísun peňazí. Červená peňaženka zhromažďuje majetok a chráni pred nezmyselným utrácaním.
  • Veľkosť: XL
  • Značka: CAVALDI
  • Poštovné a balné: 2 EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 21,99 EUR
Pôvodná cena: 30,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky