AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Dolný Kubín
-26%

Dior mascara DIORSHOW PUMP´N´Volume6g 100%original

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

Ihned k odberu,Dior Diorshow Pump´N´Volume Mascara, klasické veľké balenie obsah 6g s krabičkou, 100% original ručím vrátením platby, nová, nikdy neotváraná s krabičkou
Diorshow Pump´N´Volume Mascara - Objemová tlaková riasenka pre XXL objem
Nová riasenka pre ešte väčší objem, odtien 090 black pump
prvá stlačovacia riasenka Diorshow Pump`N`Volume Black pre XXL objem rias
Obal Diorshow Pump’N’Volume bol navrhnutý ako pružný elastomer, ktorý napomáha umocňovať objem, rovnako ako formula a kefka. Jednoduchým stlačením pružnej časti obalu riasenky sa veľmi hustá formula mení na tekutú. Zahaľte svoje mihalnice do tejto bohatej textúry a každé mrknutie bude hypnotizujúce!

Riasenka je navyše vylepšená o ohybnú kefku, ktorá bola vytvorená z 2 rôznych materiálov – pevná kefka zaisťuje rovnomernú a presnú aplikáciu, ohybné štetinky zaručujú veľmi jemné nanášanie na riasy. Formula naviac prispieva k jedinečnému a jemnému pôžitku vďaka vysokej koncentrácii voskov, elastických pudrov tzv. Bouncy PowdersTM, vďaka ktorým dochádza k efektu zdanlivo zväčšenému objemu rias.
Original výrobok, značka Christian Dior, obsah 6g, balenie s krabičkou, neváhajte, teraz za šiealnú vianočnú cenu, Pc v parfumérkach okolo 35 Eur!!!
  • Veľkosť: XL
  • Značka: DIOR
  • Poštovné a balné: 1,80 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 25,99 EUR
Pôvodná cena: 35,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky