PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Martin

4. čakra (srdcová) – Anahat

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Farba: zelená
4. čakra - srdcová
Poloha: uprostred hrude medzi prsnými bradavkami. Je sídlom schopnosti vciťovať sa, súcitiť, pochopiť druhých. Čakra srdca je bránou do duše, pretože je tiež sídlom najhlbších pocitov lásky.
Kde sa nachádza: v oblasti hrudníka.
Čo sa deje pri nesprávnej funkcii čakry: bolesť, smútok, krivda, sklamanie hlavne v citových záležitostiach, premenlivé a negatívne city, bezcitnosť, slabá sebaláska, nízke či privysoké sebavedomie, prehnaná starostlivosť o druhých a závislosť, absencia súcitu. Bez lásky k sebe samému vzniká veľká závislosť od ostatných.
Ochorenia spojené so 4. čakrou: ochorenia srdca, problémy s tlakom, imunitné poruchy, alergie, astma, problémy priedušiek a pľúc, poruchy spánku, precitlivenosť, rakovina.
Harmónia a vyrovnané energie v štvrtej čakre ukazujú citový, vyrovnaný, k pomoci ochotný charakter. Je bránou do duše, sídlom našich najhlbších citov, vyžaruje vrúcnosť, srdečnosť.
Všetky čakrové sviečky sú nabíjané pod pyramídou.
Majú liečivé účinky sú zbavené negatívnej energie.
Harmonizácia
Svoje čakry môžeme harmonizovať a vitalizovať rôznymi sôsobmi. Jednym z nich je aj Relax pod pyramídou. V kľude si ľahnete, počúvate relaxačnú hudbu a pyramída za Vás pracuje.
  • Rozmery: 9 cm
  • Poštovné a balné: 1,20 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky