PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Martin

1· Čakra - Muladhára (koreňová

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Farba : červená

Základná čakra znamená pozitívny postoj k životu, je to energia aktivity a tvorivosti, dáva silu presadiť sa a vytrvať, pôsobí pri budovaní existencie a materiálnom zabezpečení. Kde sa nachádza: kostrč, oblasť konečníka, močového a pohlavného otvoru.
Čo sa deje pri nesprávnej funkcii čakry:
Máte málo telesnej a duševnej sily na prekonávanie problémov. Veľa vecí vám spôsobuje mnoho starostí, strácate pôdu pod nohami, chýba vám sila presadiť sa, môžete pociťovať veľký strach, hlavne o prežitie a hmotné zabezpečenie, túžite po živote, ktorý by bol ľahší, príjemnejší a menej náročný.
Ochorenia spojené s prvou čakrou:
poruchy hrubého čreva, zápcha, hnačka, chladné neprekrvené prsty na nohách a rukách, hemoroidy, kŕčové žily, vysoký krvný tlak, nadváha, reuma, zlomeniny, obličkové kamene, zápal močového mechúra
Sviečky majú rôzne tvary a veľkosti, vždy sa rozhodujte intuitívne čo Vás pritiahne tá patrí ku Vám.
Pre podporenie a privolanie energie pre vaše telo, život, vzťahy, projekty a sny. Táto sviečka pomáha vdýchnuť život, oživiť a energetizovať.


Červená farba aktivuje a rozprúdi energiu v prvej základnej čakre. Ak je táto čakra oslabená, človek má málo telesnej aj duševnej siliy. Harmonická základná čakra prináša vitalitu, silu, spokojnosť.

Všetky čakrové sviečky sú nabíjané pod pyramídou.
Majú liečivé účinky sú zbavené negatívnej energie.
Harmonizácia
Svoje čakry môžeme harmonizovať a vitalizovať rôznymi sôsobmi. Jednym z nich je aj Relax pod pyramídou. V kľude si ľahnete, počúvate relaxačnú hudbu a pyramída za Vás pracuje.
Viac info
  • Rozmery: 9 cm
  • Poštovné a balné: 1,20 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky