ZĽAVA NOVÝ TOVAR oblasť Prešov
-58%

Darčeková krabička zázračných balzamov

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar ve slevě

Kód 35233.-Darčeková krabička zázračných balzamov.
Už celé desaťročia patrí Zázračný balzam medzi naše najobľúbenejšie produkty vďaka svojim univerzálnym liečivým a ochranným vlastnostiam. Teraz sa po prvýkrát môžete potešiť zo špeciálnej darčekovej krabičky so 4 úžasnými variantmi zázračných balzamov. Nádherný darček, ktorým určite potešíte každého.
Objem:4 x 15ml
1.Kód 1276.-Jemný zázračný balzam.-Univerzálny balzam s prírodným včelím voskom a vitamínom E. Je vhodný na suché pery aj suchú, popraskanú pokožku. Jemne ju hydratuje, vyživuje, upokojuje aj chráni. Zanechá ju hebkú, hladkú a príjemnú na dotyk.Objem:15ml.
2.Kód 33446.-Brusnicový hojivý zázrak.-Legendárne zloženie obsahujúce vitamín E a prírodný včelí vosk, obohatené o olej z brusnicových semien, hydratuje, zjemňuje a chráni suchú, drsnú pokožku a pery. S ovocnou brusnicovou vôňou.Objem:15ml.
3.Kód 26891-Ríbezľový hojivý zázrak.-Balzam na okamžité zjemnenie, suchej alebo drsnej pokožky na perách, rukách, lakťoch či kolenách, ktorý pomáha udržiavať pokožku hydratovanú. So sladkou, lahodnou vôňou čiernych ríbezlí.Objem:15ml.
4.Kód 33445.-Čučoriedkový hojivý zázrak.-Čučoriedkový hojivý zázrak obsahuje vitamín E, prírodný včelí vosk a vyživujúci olej zo semien čučoriedok. Chráni, hydratuje a zjemňuje suchú, drsnú pokožku a pery. Je obohatený o krásnu ovocnú vôňu čučoriedok.Objem:15ml.
alebo
Kód 35443.Darčeková krabička zázračných balzamov.
Už celé desaťročia patrí Zázračný balzam medzi naše najobľúbenejšie produkty vďaka svojim univerzálnym liečivým a ochranným vlastnostiam. Darčeková krabička so 4 variantmi zázračných balzamov - ružovým, čučoriedkovým, brusnicovým a s organickým medom určite poteší každého.
1.Kód 33445.-Čučoriedkový hojivý zázrak.-Čučoriedkový hojivý zázrak obsah
  • Rozmery: Objem:4 x 15ml
  • Značka: ORIFLAME
  • Poštovné a balné: 2,05 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 8,90 EUR
Pôvodná cena: 20,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky